Anonimen
|
zanimivo,ampak tale škatla od računalnika včasih prav oljaša bolečine... Saj sploh ne em kje začeti,no stvar je taka: Živim s partnerjem,imava dva otroka in do pred kratkim sem mislila,da smo družinica,ki nam je vse lepo in prav in,da je moj možiček oh in sploh... No,to je bilo pe neki krizi eno leto nazaj,ko sem ga najdla,da brska po salomonovemu oglasniku in klicari vroča dekleta in se mi je svet posul.Ker sem ga napadla kaj je zdaj to,se mi je opravičil in mi rekel,da ni mislil,da me bo tako prizadelo,ker se je samo malo hecal in ga je zanimalo kaj te punce nudijo...halooooo,kaj je mislil,da mi bo ok in se ne bom sekirala... no,tole sva razčistila,obljubil mi je,da se ne bo več hecal,itd... Danes pa šok!Sem hotla mu dat prat bundo in najdem notri listke,ko je prijavljen na kupido in si dopisuje s puncami,jih sprašuje,če so za avanturo in same bedarije no!Sem pač šla pogledat na to stran,ker sem itak na listku našla geslo in up.ime in ni bilo težav!Torej,ko grem jaz spat,grem itak pred njim in sploh se ne buni,da zakaj že grem spat,kot se je nekoč,se on lepo spravi na računalnik in se zajebava.Mene je vse to spet prizadelo,a tokrat sem rekla,da mu nič ne rečem,bom samo čakala kaj se bo dogajalo in kaj bo počel,ker imam občutek,da si išče mogoče kakšno ljubico in bolje,da sem tiho,kaj pravite?Ne vem pa kako bom zdržala,saj ne znam skrivat,da mi je hudo in bo kaj kmalu opazil!Aja,pa seksava skoraj ne več nič,tam 1x na mesec,pa še to ga moram prosit... In prosim ne govorite mi naj ga zapustim ali kaj takega,ker je nemogoče glede na najino stanje! res ne vem kaj naj naredim,pa tudi vikende dosti pohaja,npr. v soboto je šel ven ob 19 in sem ga čakala do 2.30 a ga še ni bilo.Ko sem ga vprašala kje je bil,je kar malo vzkipel,da če vohunim za njim.Po moje,če bi imel čiste račune,mi ne bi tako odgovoril,kajne? Torej,hvala,da ste me brale,mi je kar lažje pri srcu,čeprav se kar tresem,ko pomislim kaj mi dela in kako lahko to dela?Saj lahko delam iz muhe slona,a meni se to zdi skrajno neokusno,če si se odločil z nekom živet in si ustvarit družino...
|