Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 14:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Margerina, pravijo.
|
|
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 14:41:01
|
|
|
|
Mina1
|
Za puter sem tudi že jaz slišala, drugače pa tole namesto ledu po trgovinah prodajajo takšne zadeve z neko zadevo s tekočino v obliki kakšne smešne figurice, daš potem to v frizer ali hladilnik in imaš to recimo skoz notri, če se ti pripeti kaj takega, da zadeva hladi udarnino.
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 14:44:47
|
|
|
|
soncece24
|
Med mu namaži gor. Nisem sigurna, če je proti oteklini, ampak modrice pa zagotovo en bo!
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 15:03:55
|
|
|
|
Aja32
|
Vrečo z gelom imam tudi... samo mi ne pusti - čim je zadeva mrzla se otepa 100 na uro... No, zdaj sem mu namazala s putrom, pa bomo videli... LP A
|
|
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 15:31:09
|
|
|
|
Natas@
|
Meni je enkrat ena zdravnica rekla, da če poškodba ni globoka ali krvava takoj namaži z medom in še parkat tekom dneva in se ne bo nič videlo. Mi smo to do sedaj poskusili 1x in se je obneslo.
|
|
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 19:35:27
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Margarina preverjeno deluje proti oteklini in pretiranem pobarvanju
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 21:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je med do sedaj vedno pomagal.
|
|
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 21:49:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Margarina preverjeno deluje proti oteklini in pretiranem pobarvanju Preverjeno , pri obeh mulcih
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 21:51:20
|
|
|
|
ZARA
|
Margarina rula!!
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 26.3.2007 21:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Vrečo z gelom imam tudi... samo mi ne pusti - čim je zadeva mrzla se otepa 100 na uro... No, zdaj sem mu namazala s putrom, pa bomo videli... LP A A je delovalo? To je res dobro vedet.
|
|
|
|
RE: Oteklina - kaj namesto ledu? 27.3.2007 10:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mrzlo obkladki,mokra krpa,Kamagel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)
da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)
ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)
ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!