|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROD KOT SI GA LAHKO ŽELIŠ LE V SANJAH :-)))
6.10.2004 18:03:00   
Anonimen
v ponedeljek, 27.9.2004 sem odšla na kontrolo v Lj. porodnišnico. Zjutraj se mi je izločil čepek in sem parkirala avto pri Štorklji, sem že čutila blage popadke na 5 minut. Takoj sem bila sprejeta-odprta 4 cm. Po klistirju in britju sem odšla v porodno sobo. V tistem je prišel tudi mož:love:
Svetovali so mi sprehajanje. Po dveh urah so popadki povsem minili :(( odprta sem bila kot na začetku :((:((:(( Moža so poslali domov, mene pa na oddelek, s pojasnilom da če čez noč ne bo nič, mi bodo zjutraj sprožili porod oz. me pripravili na CR (prvega otroka sem namreč rodila s CR, ta pa naj bi bil velik, z veliko bučko in mi je G. obljubljala CR že dva meseca.)
Najprej sem razjokala od razočaranja in potem prebluzila popoldan na oddelku.
Ob 18:00 pa so se spet pojavili popadki. Tokrat že precej močni in na dve minuti. Ob sedmih sem bila spet v porodni sobi in mož z menoj. Popadki so bili ubijalsko močni. Jaz pa sem jih bila tako neskončno vesela, ker se mi je z vsakim odpiralo novo upanje, da bom rodila brez CR.
Ob 20:00 je prišla babica LILA. Pogledala me je in rekla-ja gospa, bomo kar rodili! Jaz sem rekla a danes? Pa se je zasmejala in rekla, ne danes v kakšni uri pa res. Takrat sem dobila neverjetno moč in energijo-še sama ne vem od kje se je vzela!
Pogumno sem predihavala popadke, mož mi je masiral križ z žogico-mislila sem, da mi ga bo raztrgalo. Ko sem si mislila, da res ne more več bolj boleti, je bolelo še bolj:). Poskušala sem biti poplnoma sproščena in mehka. 100% sem zaupala babici, ki je izredna ženska. Mož mi je bil v ogromno oporo:rozica:
Malo pred deveto je babica izgovorila magične besede-SEDAJ SE BOSTE PA PRIJELA POD KOLENI-srce mi je zaigralo od veselja. Vrjeti nisem mogla, da se res odvija tako hitro. Mislim da so se moje moči takrat še podeseterile:bravo::bravo::bravo: Ko pa je babica možu pokazala, da se vidijo laski na glavici in ko smo uspeli iztisnit glavico (38cm obsegec:ups:) sem že jokala od sreče. Potem pa tisti nepozabni občutek-najin sinek, moker in topel na mojem buhiju, midva oba nasmejana skozi solzno zavesico, prvi poljubčki našemu zakladku in najin poljub...iskrice sreče, ko so nama povedale, da je z malim vse OK-po neštetih strahovih in preiskavah med nosečnostjo...RES POPOLNO! SPET JOKAM, KO TO PODOŽIVLJAM!
Ufff, sem se razpisala, da kar res ni!
Čudovito je, ko se zvečer zbašemo na sedežno-midva in najini trije otročki...Žan Filip se crklja zdaj pri enem zdaj pri drugem in vsem je neskončno lepo...bolečine pozabljene, čeprav so še mene presenetile-nisem verjela, da so lahko tako močne, precej močnejše, kot pri prvih dveh otrocih, ampak UČINKOVITE! In čisto lepo se jih da preneti, če le porod napreduje!
Srečno vsem, ki boste še rodile! Bodite pogumne in se junaško spopadite s popadki...z vsakim boste bližje nepopisni sreči...
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
6.10.2004 18:13:45   
ninca
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2004 18:22:18   
Annny
Nojči, iskrene čestitke in veliko veliko čudovitih trenutkov vam želim!!!9nebesa9nebesa9nebesa:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2004 18:24:09   
beba76
Nojči, vse lepo tebi :rozica: in tvojemu malčku :duda:, pa seveda tudi atiju!
Je pa res šlo kot namazano:bravo::bravo::bravo:
Beba in :):):duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2004 18:27:29   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
čestitke še 1x:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2004 18:30:02   
Anonimen
:)-:)-:bravo::bravo:9nebesa:duda::love:Nojči čestitam,ko sem brala,sem se vrnila nazaj za 15 let,ko sem rodila mojega tretjega otroka.Kar solze so mi stopile v oči:(( srečno družinica!!!!1:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2004 19:13:49   
ZARA
Bravo Nojci...
res lepo... cestitke ob lepem dogodku in 38 cm je res auuuuuuchi :ups: ampak si tako lepo napisala da smo veseli zate in tvojega novega clana druzine...

lepo se imejte :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2004 19:19:37   
dory
Iskrene cestitke...zdej se pa veliko crkljajte :)

se je upanje, da nasledjic lahko le rodimo brez CR :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2004 19:50:30   
puncica
So mi šle kr kocine pokonc tako sem podoživljala tvoj porod in se spomnila mojga. Tud pri meni je bla babica LILA, super oseba in prav vesela sem da sem nanjo naletela, kot verjetno tudi ti.

Bravo mami in čestitke korenjaku:bravo::bravo:, pa seveda na atija ne smemo pozabit:)- in na dva korenjaka ki sta bila doma in stiskala pesti za mamico:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2004 20:10:46   
tina.nika
:bravo::bravo::bravo::love::rozica:9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2004 21:08:56   
nikitta
iskrene čestitke vsej družini:rozica::darilo: in hvala za spodbudne besede, ki si jih napisala.

Bodite zdravi in veseli:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2004 22:20:06   
M&P
Iskrene čestitke vsem vam!:sloncek::bravo::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2004 22:25:54   
Erdbeere
nojči bravo ....tud men so kr solze v oči stopile ko sem tole brala....zelo zelo podobno moji porodni izkušnji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2004 22:35:48   
Sarina
:bravo: Nojči! Veselimo se z vami!!!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2004 8:46:42   
Pupica
:bravo::bravo::bravo:Čestitke!:bravo::bravo::bravo:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Veliko nežnih trenutkov vaši družinici!
za mami:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.10.2004 8:50:48   
Lenny
Čestitke in vse lepo še naprej!!!
:duda: :rozica: :duda: :rozica: :duda: :rozica: :duda: :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.10.2004 12:42:44   
tinadvojčica
ISKRENE ČESITKE!SEM KAR MALO ZAJOKALA TAKO LEPO SI NAPISALA!LEPO SE LUBČKAJTE IN SE IMEJTE KAR SE DA LEPO!!!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2004 12:52:20   
Soncnica
:bravo::bravo::bravo: zate in za Žana Filipa :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?