|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partnerska kriza
26.3.2007 13:00:31   
Anonimen
Kaj naj naredim. Mislim da se ne znava več pogovarjat. Že dva meseca se stalno nekaj kregava. Imam občutek da me ne razume kaj mu hočem povedati, stvari jemlje drugače. Jaz sem preveč občutljiva in naš pogovor poteka  v smislu - kreganje, moj jok. Ne vem več kaj naj naredim, da se bomo v miru pogovorila. Mislim da je vse preveč stresno: urejanje stan, otroci, stari st., služba. Mislim da sem v globoki krizi in on tega ne razume. Meni se zdi da smo premalo skupaj, on pa tega ne tako pogreša. Kaj naj naredim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partnerska kriza
26.3.2007 13:10:32   
Pajaca
Najprej se ornk spičta brez tvojga joka, pol pa si dajta duška kakšen vikend oddiha od vsega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 13:17:37   
Zahi
svetujem miren pogovor brez kreganja.. dotik.. mogoče sex.. pogovor po sexu.. to je (vsaj pri meni) vedno idealen čas za miren in odkrit pogovor.. brez živčnosti in prepira.. takrat se vse zmeni.. z nežnim dotikom pa pove tudi kakšno stvar ki je dolgo časa ne izustiš..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 14:01:01   
tanikaa
Pri pajaci bi preskočila prepir user posted image , seveda če gre. user posted image  Vsekakor pa se strinjam z enim vikendom, ki bo samo in edino vajih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali pa vedno, ko boš besna, živčna, krvoločna.....bejži k njemu, pa mu povej, da si ful besna. In da bosta zdaj najprej seksala, takoj po seksu pa se bosta pogovorila. Drugi dan te bo ziher vprašal, če maš kake probleme, ki jih je potrebno rešiti. user posted image  In tako v nedogled: seks, pogovor...seks, pogovor. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 14:13:52   
Anonimen
A res vsi rešujete probleme s seksom? Ni šanse, da me pripravi do seksa, če sem jezna nanj.

Anonimna, ne vem, kaj ni ti svetujem. Pogovor definitivno. Samo kako speljat ta pogovor, to je problem. Ne vem, mogoče si načrtno vzeti dve uri samo za vaju. Bi te upošteval, če bi šla do njega in mu resno rekla, da se morata pogovorit, v miru in se ne samo poslušat temveč tudi slišat, da ga rabiš? Mogoče bi bilo fajn, da prej razmisliš, kako speljat pogovor, kaj bi rada povedala in si zapomnit glavne točke (ali jih magari napisat na papir), da potem med pogovorom, ko pride do konflikta, lahko ostaneš zbrana?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 14:16:55   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

A res vsi rešujete probleme s seksom? Ni šanse, da me pripravi do seksa, če sem jezna nanj.

Anonimna, ne vem, kaj ni ti svetujem. Pogovor definitivno. Samo kako speljat ta pogovor, to je problem. Ne vem, mogoče si načrtno vzeti dve uri samo za vaju. Bi te upošteval, če bi šla do njega in mu resno rekla, da se morata pogovorit, v miru in se ne samo poslušat temveč tudi slišat, da ga rabiš? Mogoče bi bilo fajn, da prej razmisliš, kako speljat pogovor, kaj bi rada povedala in si zapomnit glavne točke (ali jih magari napisat na papir), da potem med pogovorom, ko pride do konflikta, lahko ostaneš zbrana?

kje pa piše da je jezna nanj? :) mogoče je on nanjo?

verjemi pa.. sex reši vse user posted image

kakorkoli se vam zdi to bedasto.. tko je.. po sexu se moški dejansko sproščeno pogovarja.. ne more biti živčen tut če je kriv.. ne more biti jezen tut če bi moral bit..

pozabite pa na razne papirje, točke ipd.. moški delujemo drugače user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 14:27:25   
Anonimen
user posted image  Zahi, nisem rekla, da je anonimna jezna nanj. Govorila sem o sebi. Če sem jaz jezna (ali pa žalostna, užaljena,...) na moža, že namigi na seks samo utrdijo prej našteta občutja. Vem pa, ja, da ste moški drugačni in vas imam  ravno zato rada.  Večini moškim je seks tisti, ki vam dokazuje ljubezen, zaželjenost, moškost,... pri večini žensk je to pogovor, objemi, majhne pozornosti. Res smo z različnih planetov user posted image user posted image user posted image . Da partnerstvo funkcionira, se moramo uskladit, torej upoštevati tudi želje partnerja. To mora delovati v obe smeri, drugače zaškripa.   
Napisala sem, kaj mogoče lahko pomaga anonimni. Njenemu partnerju boš pa ti svetoval user posted image .

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 15:50:54   
Anonimen
Najprej pest do njega, pa mu reč, da se morta pogovort. Prvo načelo:brez kričanja, drugo načelo: brez prekinjanja pogovora, tretje načelo: odkritost.
Pri nama je stvar delovala. Pa srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 17:08:52   
Anonimen
Kaj,ko bi pustila vse stvari ob strani(počakajo nate,vrjemi!),in šla sama s partnerjem za vikend nekam na samo,brez otrok,brez stresa.Morda bi pomagalo.Samo vidva,vajina čustva,pogovori.Poiskusi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2007 17:29:05   
baguSka
verjemi pa.. sex reši vse

uff tole je pa dobr vedet... hvala za nasvet... user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2007 17:43:08   
Anonimen
Vzemita si čas samo zase. Povabi ga na večerjo.
Moški se potem lažje pogovarja, vsaj moj.

Tako kot je napisala Zahi potem pa sex vse reši user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?