Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: CENA VOZIČKOV V ITALIJI 26.3.2007 10:25:07
|
|
|
|
total
|
se splača.
|
|
RE: CENA VOZIČKOV V ITALIJI 26.3.2007 11:11:07
|
|
|
|
anajmad
|
Odvisno. Jst sem kupla od chiccota voziček v Rutarju v LJ in me je prišel ceneje starih 7.000,00 SIT in tudi avtosedež (maxi cosi tobi) me je prišel ceneje za 50 eurov
|
|
RE: CENA VOZIČKOV V ITALIJI 26.3.2007 11:52:20
|
|
|
|
masna
|
IZVIRNO SPOROČILO: janapan Sam za informacijo v soboto smo kupili voziček v Italiji v monfalconu(15 km oddaljen od Gorice) v eni trgovini za otroke in sicer Peg Perego pliko p3 modular system top 2007 - cena 490 eur(brez cenkanja od štarta) pri nas ta isti voziček stane 645 eur. Tako da če razmišljate o vozičku italijanskih proizvajalcev (inglesina, chicco, peg perego) se vam splača v italijo po nakupih vsaj tam dajo 10 % popusta na gotovino in prav tako imaš garancijo. ker ostalih vozičkov nisva ful gledala vam za cene ne znam povedati...vem za Jane slalom pro matrix - 540 eur, ter za štirikolesnike od inglesene in chiccota, ki so bili tam cca 460- 500 eur(kompleten sistem) lp V kateri trgovini pa? Pogosto hodim tam okoli, pa bi šla malo pogledat... Hvala
|
|
|
|
RE: CENA VOZIČKOV V ITALIJI 1.4.2007 11:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene zanima....če drugega ne, vsaj v katero stran 15km od Gorice?
|
|
|
|
RE: CENA VOZIČKOV V ITALIJI 1.4.2007 12:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
V Trstu je prav tako takšna razlika v ceni.
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 1.4.2007 12:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janapan se vam splača v italijo po nakupih vsaj tam dajo 10 % popusta na gotovino in prav tako imaš garancijo. Tudi pri nas dobiš 10% popusta na gotovino.
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 5.4.2007 23:45:04
|
|
|
|
GIRAS
|
proti udinam po stari cesti je tudi trgovina piccoli sogni (piccolisogni.com) kjer imajo vozicke res cenejse JANE je cenejsi za 70 eur,za popust na gotovino pa ne vem,ma sigurno kej dobis.mislim da se sevedno izplaca ce nisi ravno iz MB.
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 23.4.2007 11:23:06
|
|
|
|
Robij
|
janapan v kateri trgovini si kupila? Prosim za odgovor. lp, robi
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 23.4.2007 14:32:43
|
|
|
|
Robij
|
Mislim, da vem v kateri trgovini je bilo kupljeno. http://www.mabimbo.com Zdaj jih bom kontaktiral po mailu, pa da vidimo ceno. Lep pozdrav, Robi
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 26.4.2007 10:37:57
|
|
|
|
Robij
|
Evo sem pošiljal maile v Italijo in imajo ceno za tega Pliko P3 580€. Kar je samo 65€ manj, v Baby centru pa ga isto dobim z 10% popustom.
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 26.4.2007 13:45:40
|
|
|
|
melaverde
|
Mislim, da je mislila trgovino IO BIMBO katera je tudi v Trstu ampak ne tako velika. Pri Gorici imajo vse modele rastavljene, pa da ne govorimo o pojstlah, posteljninah, igračah... Vedno imajo neke akcije !! Tukaj vidite kaj imajo trenutno na akciji: http://www.iobimbo.it/offerte.pdf Tukaj pa kje vse je ta trgovina: http://www.iobimbo.it/db/negozi.asp?l=i&r=Friuli%20Venezia%20Giulia Villa Vicentina je pri Gorici, natančneje malo naprej od letališča Ronchi (ne morete zgrešit) lp
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 26.4.2007 13:47:13
|
|
|
|
Robij
|
Ja, sem že dobil odgovor od njih 540€ je cena vozička in ga verjetno grem iskat v sredo 2.5.2007
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 26.4.2007 13:52:42
|
|
|
|
melaverde
|
Lahko vpršate za ceno še na Io bimbo ?! S tem, da so meni potem ceno še spustili in podarili kremice...
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 26.4.2007 13:59:11
|
|
|
|
Robij
|
Ja IO Binbo mi je poslal, da je cena 540€ s popustom.
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 26.4.2007 14:20:15
|
|
|
|
melaverde
|
se opravičujem, nisem štekala
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 26.4.2007 14:21:56
|
|
|
|
Robij
|
Ni panike. Tako zdaj sem jim še sam pisal, če bi mi ga lahko v trst dostavili, kamor mi ga bo šla kolegica iskat.
|
|
|
|
RE: Cena vozičkov v Italiji 3.5.2007 17:06:54
|
|
|
|
janapan
|
sorry zapoznelo ampak sem bla nedosegljiva...bolovanje doma ni interneta ; ) Trgovina kjer sem jaz kupila svoj peg perego pliko p3 sistem top model soleo letnik 2007 za 485 eur TUTTO PER IL BAMBINO in se nahaja v Monfalconu v samem centru mesta ob tlakovanie,m glavnem trgu. lp jana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2007 23:28:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.