Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spolni odnosi v nosečnosti 25.3.2007 19:24:55
|
|
|
|
sanci
|
Lep pozdrav vsem, sem v 4 mesecu nosečnosti, in me zanima, kakšni položaju so od tega meseca naprej dovoljeni (priporočljivi),to sigurno, da ne grobi, ampk bolj me zanima, kateri položaj je bolj varen za dojenčka, namreč to je moja prva nosečnost,in me dosti stvari zanima. Upam, da vam ne bo preteško odgovoriti . Čao Sanči
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi v nosečnosti 25.3.2007 19:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Varen položaj za dojenčka . Če nima konjske batine, vsi. Sori, ampak
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi v nosečnosti 25.3.2007 19:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
skratka, seksaj v takem položajo, ki ti paše. Nima kej škodit . P.S....še nerojen otrok ni dojenček.
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi v nosečnosti 25.3.2007 19:56:32
|
|
|
|
BaByGiRl
|
HJa, kar je napisal anonimen je res. Če nima noro velikega, ni panike, če ne pa ne do konca. Položaji pa vsi, ki ti pašejo, pa da ne stiskata trebuščka. Veliko užitkov ti želim
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi v nosečnosti 25.3.2007 22:03:14
|
|
|
|
Putka
|
Nekoč imela eno fajn knjižico, ki je prikazovala UZ posnetek med seksom. Torej kje je kaj med katerim položajem. Je pisalo, da proti koncu nosečnosti je najbolj fajn, če je ženska zgoraj (itak). Varno in zadovoljivo. Dokler ni trebuh prevelika ovira, pa kakor najbolj paše.
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi v nosečnosti 26.3.2007 18:49:41
|
|
|
|
sanci
|
hvala vsem za odgovore, ja o konjskih batinah pa ne bi komentirala mogoče pa... Sanči
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?