Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 12:51:59
|
|
|
|
dory
|
Tud pr nas je calgel bolj tako tako...mam pa se osanit homeopatske kroglice,ki jih kar ne upam poskusit...mogoce ima katera s tem izkusnje :)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 13:08:58
|
|
|
|
Pandi
|
Dentinal -Italija: preuzkušeno pri dveh, ocena: zelo učinkovit (ima efektivne protibolečinske učinkovine - dlesen rahlo omrtviči). Seveda je potrebno pri uporabi paziti, najbolje pa je, da sam probaš, kako deluje ;)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 15:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pazte, da ne boste s calgelom mazal po zobkih!
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 15:30:10
|
|
|
|
tina.nika
|
BALSAMO PRIMI DENTI je super!:bravo::sloncek:
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 15:33:01
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi imamo Dentinale iz Italije pa se mi je zdel zelo fajn. Sem probala pri sebi in tako fajn hladi.:)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 16:39:42
|
|
|
|
LEJLA
|
Jaz sem ravno eno uro nazaj nasemu :duda: dala eno homeopatsko kroglico (prvic). Sicer je neka druga znamka "Hylands". Ampak se je res v trenutku raztopila pod jezickom in cez dve minutki sem ga polozila na zofo in je v parih minutkah zaspal 9nebesa. Si pa sploh nisem mislila, da da tolk matrajo zobki :(
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 20:42:03
|
|
|
|
Urša
|
Mi mamo Dentinox gel iz Avstrije in jo namažem, pa se mi zdi, da je bolš... vsaj jokat neha. Sm sprobala na sebi, pa kr orng shladi. ;)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 21:37:16
|
|
|
|
Sonka
|
Mi imamo gel OSA iz Avstrije, nam je super. Zraven smo kupili tudi homeopatske kroglice, mislim, da OSANIT (jih nimam pri sebi). Kroglic še nismo dajali, ker je bil gel dovolj.
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 22:50:24
|
|
|
|
Tipi
|
Kje pa se kupijo te kroglice? Lp
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 23:44:48
|
|
|
|
mammika
|
Dentinale v Italiji.Se jo pa da dobit takoj tukaj čez mejo v Trbižu.Nam zeloooo pomaga.Tudi mi smo zadnja dve noči spali nič,dokler nisem pogruntala da so zobeki. LP :sloncek:
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 7.10.2004 6:58:18
|
|
|
|
Žiga
|
Tale dentinal se da dobiti v lekarnah v Italiji, a ne? Mam eno kolegico v Luciji in bom opprosil, če gre iskat... LP Ž.
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 7.10.2004 6:59:53
|
|
|
|
Žiga
|
Kakšne pa so tele homeopatske kroglice? Predvsem sestavina me zanima? Pa katera je tista snov, ki deluje na bolečino? A deluje kot lokalni anestetik ali kako drugače? Ribica: zakaj s Calgelom ne smemo po zobkih? LP Ž.
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 7.10.2004 14:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker baje uničuje sklenino. v iskalnik vtipkaj calgel, je v eni debati vse obrazloženo!:) lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?