Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posteljnina z medvedkom Pujem 24.3.2007 23:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce kateri koristi informacija - v Mercator Hipermarketu imajo posteljnino z medom Pujem po 9,90€. V rumeni, sv. modri, modri, roza in vijolicni barvi, 4 razlicne motive (2 vsi njegovi prijatelji pa lunce pa neki v tem stilu, ena samo medo pu pa rozice, ena pa samo tiger). Mere so pa 140 x 90 in povster 40 x 50, se mi zdi. Jaz imam taveliko, za tavelke otroke Je pa 15€ LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 25.3.2007 10:17:56
|
|
|
|
Jelenche
|
u suuuuper, to rabim. Grem takoj jutri prečekirat. Hvaaalaaa
|
|
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 25.3.2007 22:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni za kaj! Edino treba je pogledat dobro - mi2 sva kupila 2 tamale, pa je v eni prevleka za kovter za 10 cm krajsa kot v drugi Niso pa se probali, ker je se v pranju ..
|
|
|
|
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 27.3.2007 9:40:14
|
|
|
|
tejči77
|
Ribica, hvala za informacijo. Jaz bom imela Pu-ja na steni, pa bi prav prišla tudi posteljnina. A je to v Hipermarketu v Ljubljani? Jaz sem iz Celja, pa bom šla preverit, če ga imajo tudi pri nas. lp
|
|
|
|
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 27.3.2007 12:53:51
|
|
|
|
LUNA06
|
Ribica hvala, moj je ravno tam v Mercatorju, pa sem ga takoj poklicala. Naš MArk ima že tko vse pos teni in omarah, pa eno postelnino že imamo, ampak rabmo rezervo.Me prva zanima, če imajo še kaj.
< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 27.3.2007 12:54:42 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?