|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se ustavi???
6.10.2004 11:23:14   
leah
Zanima me kdaj se ustavi rast trebuha?Ali se veča vse do konca?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj se ustavi???
6.10.2004 11:40:52   
sonček2*
Ja, trebuh se veča vse do zadnjega, men je mogoče zdele na koncu še najbolj zratel, rok imam pa v torek.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj se ustavi???
6.10.2004 11:53:47   
Erdbeere
oooooo še čist mal sonček2* :bravo::bravo:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj se ustavi???
6.10.2004 12:04:50   
niki5
Meni se je tudi sedaj še kar povečal, izgleda kot da bi žogo pojedla :)-
Joj, še 10 dni do PDP-ja

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj se ustavi???
6.10.2004 12:45:47   
dory
Ja trebuscek raste do zadnjega, saj se otrocek najbolj zacne delat ravno v zadnjih tednih...kak teden pred rokom pa naj bi se otrocek spustil v startni polozaj in tako marsikatera mamica izgubi obcutek, da je trebuscek se tako velik kot prej...seveda ni pa pravilo...

Jaz sem spomnim, da sem pri sosedovih odprla temo,kaj pa nasi trebuscki..punce smo si jih merile vsak mesec...nekje do 30.tedna sem nekje vodila...potem pa se je ustavilo:((...no ni pa pravilo, da se po trebuscku pozna kak bo otrocek...

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj se ustavi???
6.10.2004 13:07:33   
Anonimen
Meni je nahl rasti pri sedmih mesecih. Če bi še naprej rasel, bi po mojem počila. Imela sem tak trebuh, da se mi je zdel zelo smešen prizor na televiziji, ko v eni nadaljevanki nosečnica ni dosegla stvari na kuhinjskem pultu. Kakor se je že obrnila, ni dosegla čez trebuh. Tudi moj ginekolog je moral, ko sem bila zadnjič na ultrazvoku, vstati, da je s "skenerjem" dosegel na drugi konec trebuha. Je nekaj mrmral, da je premalo zrasel za tak trebuh.

Tako da je, kot kaže, čisto različno. Mogoče je tako, da tistim, ki imamo že v začetku velik trebuhe, prej nehajo rasti. Tistim, ki pa imajo manjše, pa rastejo do konca.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?