Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: testiranje na morebitno alergijo seatavin... 24.3.2007 21:10:17
|
|
|
|
156sw
|
Zivjo, mi smo delali test za alergije; zgledalo je pa tako, da je zdravnik dal dolocene kapljico tekocine na kozo ( npr. za zival, prah, moko ...) in smo mogli cakat cca 15min. Teh tekocin se nismo v tem casu smeli dotakniti, roka pa je mogla bit cim bolj pri miru. Mi smo naso zamotli s slikanicami in igracami, roko smo pa mogli drzat. Te kapljice tekocin je dal na notranjo stran komolca, boli cisto nic, mal je zoperno, ker mora roka bit na miru. Ce se po 15min pokaze rdec flekec je otrok alergicen na doloceno stvar. Je pa tako, da alergije lahko pridejo in cez cas izginejo, neglede na otrokovo starost. Nam je ta test predlagal otroski zdravnik, ker je bila dvakrat zaporedoma v roku treh tednov bolna- bronhitis in so sumli na prah. K sreci pa je bil test negativen. Mi smo test delali pri otroskem zdravniku. lp
< Sporočilo je popravil 156sw -- 24.3.2007 21:12:52 >
|
|
|
|
RE: testiranje na morebitno alergijo seatavin... 2.4.2007 11:16:10
|
|
|
|
maja1488
|
Živjo, tamala je dan po cepljenju dobila pikice po telesu in drisko. Peljala sem jo do pediatra ki nama je dal napotnico za alergologa. Šli sva v Izolsko bolnišnico, kjer so ji vzeli kri (2 epruvetki). testitrajo pa na želatino in še neke druge sestavine. No naši ni pokazalo nič.
|
|
|
|
RE: testiranje na morebitno alergijo seatavin... 5.4.2007 1:36:09
|
|
|
|
KODA
|
Našega so testirali zaradi alergije na cepivo di-te-per.Kožno testiranje,ki je pokazalo pozitivno.Alergičen je na cepivo proti tetanusu.
|
|
RE: testiranje na morebitno alergijo seatavin... 29.5.2007 21:19:34
|
|
|
|
Shorty_
|
tudi pri moji sumijo na alergijo na di-te-per in greva k Voduškovi v ljubljani. Prosila bo če mi lahko katera opiše potek testa? hvala
|
|
|
|
RE: testiranje na morebitno alergijo seatavin... 1.6.2007 11:58:29
|
|
|
|
KODA
|
Našega so testirali na koži,ki je pokazalo pozitivno.Nato so mu pa še kri vzeli.
< Sporočilo je popravil KODA -- 1.6.2007 12:01:28 >
|
|
RE: testiranje na morebitno alergijo seatavin... 1.6.2007 13:38:59
|
|
|
|
crci06
|
midva sva bila pri dr. Meti Accetto, ki je full fajn; ampak rekla mi je pa, da v naprej ne morejo kar pogledat, ali je otrok alergičen na cepivo, al bo reakcija li ne, da pa lahko kar se da čimbolje pregledajo kri, da ugotovijo, če je vse tipi-top. Vzeli so nam prvič 6 epruvetk krvi, drugič pa 2. In ja, neke kožne teste so nam tudi delali, vendar ni bilo odziva. Niso ne + ne -. (kožni testi so negativni, vendar je tudi na histamin negaivno) Verjetno jih bomo morali po potrebi ponavljati vam pa vsem želim, da b se dobro izšlo, pa naj rečejo, da "ne morejo testirat vsega", pa kljub temu naredijo veliko, ali pa, če nam rečejo, da "nekaj lahko testirajo", pa potem naredijo veliko Aja, pa Voduškova je tudi ena boljših!
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 1.6.2007 13:39:45 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?