|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 10:56:02   
Neža81
Drage dame!

CB že imam v rokah. Berem navodila: Prosim, držite pesti. Čez nekaj minutk vam javim stanje.

jooooj sem živčna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:07:15   
Neža81
Evo, pa sem brez veze vrgla vstran 1600 :((:((. Sicer pa mam neredno M, tako da bi jo morala danes ali pa jutri dobiti. Zato še bom optimistka in počakala. Ampak če je zdaj pokazalo tak, bo še menda čez dva dni. Pa zakaj je tak komplicirano zanosit? saj pa sem skoz zdrava, pa mlada sem še...? Zakaj to ne rata v prvo?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:08:58   
pi
Ne sekiraj se, bo pa naslednji mesec boljše. Sicer pa dokler se ne pokaže :hudicek: imaš še upanje.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:11:25   
Neža81
Zdaj sem na navodilih prebrala, da se mora CB opraviti
prvi dan po zaostali M, in da pred tem ne bo pokazalo točno. Jaz bi torej danes oz jutri mogla dobiti M, zato še bom žez 3 dni spet naredila test. Malo sem res razočarana, ampak ni sile.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:13:33   
tinkamiška
Neža81 mi je žal veš, ampak če M še kr ne bo pa naredi še en test. Bom držala pesti, da si ga naredila prezgodaj in da ne bo M!!!

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:17:37   
tejčka
:((

Če ne bo tetica prišla, ponovi in upam da bo takrat željeni rezultat!!!

Lp, Tejča

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:19:00   
Neža81
hvala vsem za podporo, malo sem res žalostna, ampak ni sile. A že ima katera od vas :duda:? Kako dolgo ste rabile ko ste prvič zanosile?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:25:43   
tinkamiška
Jst pa nimam še nič:( Ampak upam, pa da ta mesec bo, če pa ne, pa naslednji:)

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:28:58   
Neža81
zanimivo, da enim to rata že v prvem poskusu, a ne?
Sicer je to moj drugi, ampak vseeno. Lahko bi se že kaj primlo.
:)9nebesa9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:34:27   
Neža81
jaz sem imela čisto isto mnenje kot ti lepotička, zdaj pa vidim, da to ni res. Poznam veliko punc ki so "po pomoti" zanosile in naredile potem splav. Zato sem mislila, da je to čisto enostavno in da se to takoj prime. Nisem vedela da je to tako mučno.

:zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 11:49:37   
smrček
:((:((:((:((
No bo pa naslednji mesec. Sicer je pa tako, bolj kot si želiš otroka manjšo možnost imaš za zanositev, ker ti hormoni kontrirajo. Jaz sem pred dobrim letom in pol nehala jest tabletke, pol sva nekaj časa pazila, tako da se mi je menzus uredil, pol sva pa "pozabla" pazit in sploh nisva mislila na to, pa se je vseeno zgodilo. Sedaj sem v 26t in pričakujeva pikeca :duda: .
Moj brat in njegova punca si ful želita imet otroka, pa ni in ni. G pravi da je z obema OK, vendar od premočne želje ji hormoni nagajajo:grrr: .

Ne sekiraj se, vse ob pravem času. Pusti času čas.
Pošiljam ti eno :rozica: za lepši dan.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 12:06:21   
pi
Jaz imam 2,5 leti staro hčerko in nama je takoj 2 mesec ratalo. Mislila sem da bo drugič tudi tako, pa sem se očitno zmotila. Upam, da se bo ta mesec prijelo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 12:12:16   
Neža81
Pi vso srečo.... pa midva sma prejšnji mesec kao prvič probala, ampak to se ne šteje kao prvič Ugotovila sva, da sem jaz v ta ovulacijski koledar narobe vpisala datum prvega dne zadnje M in da takrat sploh niso bili ovulacijski dnevi. Torej je zdaj to prvič.... :metulj:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 12:19:03   
pi
S katerim ovulacijskim koledarjem si računaš plodne dneve. Si že poskusila s programom na strani femta.com ?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 12:24:33   
TASI71
Moram reči, da sem tudi jaz nekoliko presenečena, ko prebiram vso pošto.

Prav jasno mi je bilo, da imajo nekatere ženske težave z zanositvijo. Menila pa sem, da je v glavnem to drugače. A kot vidim sem se motila.

Moram reči, da poskušam čim bolj odmisliti to svojo željo, ker prav gotovo drži, da bolj kot si želiš, dlje traja in očitno ti hormoni nagajajo.

Če bo pri meni kaj novega vam pa sporočim.

Sem pa med najmlajšimi, saj sva se šele začela truditi, da bi zanosila.

Vsem vam pa želim veliko sreče in čim prej :modri::roza: in :duda::duda:.

LP Taši

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 12:57:04   
Neža81
Pi, ovulacijske dneve si računam s tem koledarčkom na tej strani Ringaraja. Grem zdaj še ono tvojo stran pogledat. Hvala!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 12:58:21   
Neža81
Pi, odprla sem to stran, za naprej sem pa izgublena. Pomagaj mi naprej.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 13:04:15   
Neža81
Zdaj sem si stran dol potegnila
znala sem narediti da mi pokaže da bi mogla danes dobiti M, kako pa naredim da vidim ovulacijske dneve?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 13:10:44   
pi
Odpreš stran femta.com. Klikneš na: Click here to download and try it for free, si shraniš npr. na namizje. Potem na namizju odpreš program oz. ga inštaliraš.
Če ne boš vedla dalje pa se javi, ti bom povedal kako naprej. Meni se zdi super da si lahko vneseš :hudicek: za celo leto ( lahko tudi več ) nazaj. Si mi zdi da je potem izračun ovulacije bolj točen kot pa če vzameš samo en ciklus.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 13:52:47   
pi
Neža81 ti je uspelo ?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   CB že imam v rokah...
6.10.2004 13:54:34   
Neža81
Pi, uspelo ja. Hvala ti za pomoč.

Eno :rozica: za tebe.

Papa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.