|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost in nosečnost
24.3.2007 12:52:45   
anci0000
pozdravljene!

sem v 25 tednu in imam rahle probleme med igricami v postelji. ali kateri med vrhuncem otrdi trebuh in občuti rahle krče?user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolnost in nosečnost
24.3.2007 13:13:13   
Naja30
Meni se to ni dogajalo, verjtno pa ni dobr, če ti ful otrdeva. Vprašaj G.

(odgovor članu anci0000)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2007 13:17:32   
TONČI.
kateri med vrhuncem otrdi trebuh in občuti rahle krče?

Raje naredita sex pauzo. Menda da to lahko sproži prezgodnji porod.

(odgovor članu anci0000)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2007 14:19:02   
BaByGiRl
Če te sex ne boli in je normalna nosečnost brez komplikacij, ni nič narobe. Drugače bi ti že Dr. rekel, da ne smeš sexati. Sploh pa ni nič narobe če ti trebuh otrdi in imaš krče...to je zaradi orgazma. Pri prvi nosečnosti se mi je to dogajalo in je rekel, da so to samo krči maternice,..nič posebnega. Sploh pa ni res, da to lahko pospeši porod. Hm,..če se ne motim tudi v eni knjigi piše o tem,..grem poiskat,..evo najdla...

ALI SPOLNOST LAHKO SPROŽI POROD?
Če seme pride v stik z materničnim vratom, ko je rok poroda blizu ali že mimo, lahko pospeši začetek poroda, ker vpliva na zorenje materničnega vratu in povzroči, da se odpre. V semenu je namreč prostaglandin, sintetične prostanglandine pa v porodništvu uporabljamo, kadar je treba porod umetno sprožiti. toda porod se sproži samo takrat, ko je maternični vrat pripravljen na porod, torej ob roku. Zato naj vas ne skrbi, da bi s spolnimi odnosi med nosečnostjo povzročili prezgodnji porod.

ALI ORGAZEM LAHKO POVZROČI SPLAV?
Ne, med orgazmom in splavom ni nikakršne povezave. Pač pa v visoki nosečnosti orgazem lahko povzroči Braxton-hicksove (lažne) popadke, ki lahko trajajo tudi pol ure. Imate občutek, da se je začel porod, v resnici pa to niso pravi popadki, marveč se samo napne mišično tkivo maternice ( otrdevanje trebuha).

Knjiga: NOSEČNOST   Dr. Christoph Lees in še dva Dr.

Upam, da ti je bilo vsaj malo v pomoč.
Če pa nisi sigurna, pa se vseeno pogovori s svojim G.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2007 14:28:26   
anci0000
res mi je malo olajšalo, ker sem v obdobju ko nimam prestanka in mi paše kot že dolgo ne, in vse skupaj samo polepša. je pa res kot je bilo opisano. trebuh otrdi med orgazmom in je po pol ure že vse ok. to je moja druga nosečnost in pri prvi nisem imela nobenih težav, tako da se sedaj bolje počutim, bom pa se vseeno pozanimala še z svojim ginekologom. HVALA!!!user posted image

(odgovor članu anci0000)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2007 15:10:53   
lunca2
Jaz zaenkrat nimam nobenih problemov. Bolje pa je res vprašati svojega ginekologa. 

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu anci0000)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?