|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibanje otroka v 8. mesecu
23.3.2007 22:25:40   
Anol
Živ,

Moj malček v trebuščku je tolk živahen, da je groza. Mislim saj sem vesela, ampak se sprašujem že potem ali mu je vse o.k., ko toliko brca. Se mi zdi, da je bil prvi otroček bolj miren. Kako pa je pri vaših brcavčkih?

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gibanje otroka v 8. mesecu
24.3.2007 7:44:15   
Dejča
Najina user posted image  je bila tudi tako živahna, kot bi imela nogometno moštvo v trebuhu - sem se prav spraševala, če bo tudi, ko se bo rodila, tako malo spala user posted image  (čeprav spijo tudi, ko brcajo, da ne bo pomote). No, zdaj pa ni večje zaspanke - ponoči je tako že od tretjega tedna prespala vse noči, pa tudi zdaj, ko bo kmalu stara 2 leti, še vedno čez dan spi v kosu tudi po 3-4 ure. Tako da - brez skrbi!!

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2007 13:22:57   
Naja30
Naša je tudi fuuul brcala, cela nogica se je vidla, ko jo je premikala po strani trebuha.user posted image  Kako lepo je bilo! Včash kar pogrešam to.
Nič se ne boj, če je aktiven, to je samo dobro. Kdaj je aktiven, pa ne pomeni da bo tud vzunaj tako, vsaj pri nas ni.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 16:11:57   
bincika
Bolje, da je aktiven,kot pa da bi te bilostrah, ko ga ne bi čutila.

29.3.2007 nam je polepšala življenje princeska GAJA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 20:44:55   
šapica
no, tudi jaz imam pravega metalca v trebuhu user posted image , teče mi pa 34 teden. zdaj po novem se mu tudi kolca in to celo začutim, tudi če nimam roke na trebuhu. iz mojega trebuha se pa dela prav norca- take groteskne oblike pridejo včasih, da mi kar oči meče ven, včasih kar nekakšno špico naredi tam okoli popkauser posted image  kjer mi je pa res zoprno, samo okoli popka.
točno lahko čutim in vidim, da je še v prečni legi, mi včasih trebuh kar razširi. malo mu že tesno postaja notri, ampak naj kar še malo počaka, sem vesela vsakega tedna, ki ga še preživi notri...

lp, šapica 

(odgovor članu bincika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 21:25:36   
Anol
Ja, tile naši otročki so res eni akrobatki in fuzbalerji. Se mi zdi, da zelo radi skačejo po mehurju, da moram kdaj tud na 5 min. na WC in se pol sprašujem a, sem sploh že šla lulat.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 9:14:40   
FruityTango
Meni je še v 38. tednu brcal kakor ne vem kaj. Sedaj, nekaj dni pa je popolnoma umirjen. Čutim le težko premikanje oz. muvanje. No, sedaj se je pa le umiril. Čeprav sem zelo vesela, da ga vsaj čutim.
Če pa pogledam hčerko, je pa skozi vso nosečnost bila bolj mirna, niti približno ni bila takšna akcija kot je sedaj.

Lp

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2007 12:41:14   
lunca2
Jaz sem v 28.tednu in tudi moj user posted image je zelo živahen čez cel dan. Včasih se mi zdi, da bo kr vn pogledal tolk brcauser posted image . Brcike in premikanje pa najbolj čutim zvečer ko se uležem in mirujem.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu FruityTango)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2007 12:46:29   
BAMBINA_
Jaz sem noseča 34. tednov. Miga še vedno kar pogosto, samo se je pa značaj gibov čisto spremenil. Ker nima več prostora, se zdaj samo še premika, za sunkovite brce in gibe z zaletom pa nima več prostora. Tako, da zdaj gledam tiste čudne bunke, ki nastajajo; včasih se mi zdi, da bo glavo kar ven porinil. user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2007 9:45:37   
Putka
Prvorojenka brcala veliko v trebuhu, po rojstvu, še danes. Spala je bolj malo, kot še danes. Drugi otrok iste štale v trebuhu delauser posted image . Jaz pa upam, da bo vsaj po rojstvu malo bolj miren.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2007 14:23:09   
Cikica
user posted image Tudi pri meni je bilo tako.Prviuser posted image se mi zdi je bil bolj umirjen kot pa sedajuser posted image .
Veliko več se premika,giba in ja včasih se vidi celo roka.No sedaj se je vse nekaj
umirilo mislim da nima več veliko mesta saj greve počasi proti koncuuser posted image user posted image .Je pa lepo
ko se tako premikajo,včasih sicer malo boleče ampak tudi to potrpimo,a ne punce!!user posted image user posted image user posted image

No pa veliko sreče vsem nosečkam.Čao!user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2007 23:20:37   
majas
Nevem kako se lahko obremenjujete s tem da vam user posted image preveč brcajo, ja no lahko ste vesele user posted image
Moji svkinji je bil celo nosečnost tako miren in se je nonstop bala. In zdaj je star 2M in je isti.
Pri meni je moja tudi veselo poskakovala in zdaj je prava mala navihanka...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?