Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 23.3.2007 14:32:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pojma nimam. Jaz sem kar v naši lekarni kupila Gengie gel baby (al neki tazga) pa nam super pomaga.
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 23.3.2007 14:48:17
|
|
|
|
alička
|
Pri nas se dobi v lekarnah Calgel. Ali pa reči, kaj rabiš, pa ti bodo dali (sigurno imajo več vrst). Ampak po mojih in izkušnjah mamic s katerimi se pogovarjam je vse skupaj bolj "blažev žegen". in dvomim, da je ameriški kaj drugačen.
< Sporočilo je popravil alička -- 23.3.2007 14:49:06 >
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 23.3.2007 14:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sharpy, če malo pomislimo...... 1. majhnemu otroku ni kar vse povprek za dajat. 2. Pri izraščanju zobkov pride v poštev lokalno blaženje bolečine (uporablja se lidokain kot lokalni anestetik, imaš ga v Calgelu) ali pa sistemsko blaženje bolečine, tu pa je za otroke samo paracetamol (Ok, pa kake druge svečke, ampak to se manj prakticira). Jaz osebno močno dvomim, da bi se v ZDA dobil nek čudež, ki bi deloval še po kakem drugem principu. Mogoče kaka uspavala - za starše
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 23.3.2007 14:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Pojma nimam. Jaz sem kar v naši lekarni kupila Gengie gel baby (al neki tazga) pa nam super pomaga. enako
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 23.3.2007 20:58:34
|
|
|
|
tajtaja
|
tudi jaz Calgel
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 23.3.2007 20:59:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem uporabljala Balzamo primi denti pa je tudi pomagalo.
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 24.3.2007 15:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo zaenkrat samo igrače za žvečit, ki imajo hladilno tekočino not, sam imam namen kupit Calgel. LP
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 27.3.2007 9:30:17
|
|
|
|
gogi73
|
Kdaj pa so prikukali prvi zobki? Oziroma, kako se je vse začelo? Naš se zdej ful slini in vse nese v usta in kar na smeh mu gre, ko mu s prstom gladim dlesni.
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 27.3.2007 21:17:54
|
|
|
|
sonchica
|
nimamo nič in malemu gre ven že 6 zobek in ni sploh problemov
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 27.3.2007 21:19:35
|
|
|
|
sonchica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogi73 Kdaj pa so prikukali prvi zobki? Oziroma, kako se je vse začelo? Naš se zdej ful slini in vse nese v usta in kar na smeh mu gre, ko mu s prstom gladim dlesni. moj malček se je od 3 mesca naprej slinil in dajal vse v usta ampak je dobil prvi zobek v 7 mescu in sedaj pri 10 jih ima 6 , tak da odvisno kdaj pridejo , naprimer sosedin malček še pri 1 letu ni mel zobka ...
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 27.3.2007 21:19:51
|
|
|
|
Sandra*
|
Calgel, pa ga je vedno pojedel, mu niti namazat nisem mogla!
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 27.3.2007 22:01:53
|
|
|
|
alenka11
|
Calgel, pa ga je vedno pojedel, mu niti namazat nisem mogla! Enako
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 28.3.2007 22:13:51
|
|
|
|
Špelro
|
Mi smo probal s calgelom, samo je bilo neuspešno. Najbolj ji je všeč svež olupljen korenček. Brez heca.
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 28.3.2007 22:29:01
|
|
|
|
Peli
|
Smo probal masirat s Calgel-om, pa ga je samo polizal in je blo to to . Sm pa vprašala patronažno kako je z mazanjem dlesni z vinom pa je rekla - da baje da pomaga - samo tega mi ona ne sme rečt
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 29.3.2007 20:59:21
|
|
|
|
tejcka
|
Gengigel!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 29.3.2007 21:03:35
|
|
|
|
maca24
|
Dentinox gel kupljen v Millerju. Podoben je Calgelu ampak sem imela občutek, da je bolj pomagal. Aja, ima tudi boljši okus.
|
|
RE: Gel za omilitev boečin pri rasti zob 29.3.2007 22:42:48
|
|
|
|
Naty_ka
|
Galeksove kapljice za boleče dlesni za otroke so našemu bolj pomagale kot calgel. Če rabiš mi reči in ti ga pošljem.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?