|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pampers-ke
23.3.2007 11:19:42   
Anonimen
mislim ...gre včeraj moj v špar po pamerske pa robčke valda da dobim nagradouser posted image ...no in pol nahranim user posted image ...prej še frišna plenica ..pol se pa mal igra....pol pa slišim čez čas ko se je pokakal..ok....gremo... ga dam na previjalno ...ga preoblačim ...no dam vse dol..pol pa tko potegnem bodi dol pa samo oči ven...mislm šok..plenica je premočila----drekca!!!!user posted image ....in to skor frišna   pamperska..joj...bodi čist umazan...user posted image

ma tele pamperske so mi pa res že milijonkrat premočile lulanje..ma dons pa še kakanje....oh ja...

< Sporočilo je popravil AKI -- 23.3.2007 11:20:10 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pampers-ke
23.3.2007 11:26:21   
eya
Nam se je samo parkrat zgodilo, da so premočile, ampak imamo aktiv fit. Pa še takrat sem bila po moje sama kriva, ker jih nisem lepo zaprla-bolj držjo, če trakce zapneš nižje pri nogicah, ne pri popku.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2007 11:27:35   
Anonimen
madonca ja sj mam jz tud te pa prav zapenjam in vse samo to je pa hudič od plenice ejuser posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2007 11:29:41   
Maleal
Zato pa imajo nagradno igro,kjer vsaka srečka zadene,da prodajo čimveč slabe robe.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2007 11:31:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Zato pa imajo nagradno igro,kjer vsaka srečka zadene,da prodajo čimveč slabe robe.user posted image

samo res ej...user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2007 11:35:06   
Mina1
Kupljene Pamperske v Mullerju ali Avstriji so v redu, mi nimamo nobenih problemov. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2007 11:56:41   
LARA 612
Pozdravljene, jaz uporabljam plenice Fixies, ki se kupijo v Baby centru in so veliko boljše. skoraj nikoli se ne premočijo, pa še na hrbtnem delu so višje. Poskusite, pa boste videle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2007 12:26:33   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Kupljene Pamperske v Mullerju ali Avstriji so v redu, mi nimamo nobenih problemov. 

Mi smo kupili Pamperske v Avstriji, pa je isti šmorn...tko, da bistvene razlike ni... nam tiste brez rastegljivih trakcev velikokrat premočijo, sicer pa so super!
Če mu je pa premočilo aktiv fitke, je mogla bit pa res dozauser posted image  mi jih imamo za ponoči, pa je vse OK, pa je res težka plenička, ko se zjutraj previjemouser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2007 12:29:44   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: LARA 612

Pozdravljene, jaz uporabljam plenice Fixies, ki se kupijo v Baby centru in so veliko boljše. skoraj nikoli se ne premočijo, pa še na hrbtnem delu so višje. Poskusite, pa boste videle.

Te so sicer kar dobre pleničke, ampak spuščajo nek gel, ki se naši zmeraj prilepi na ritko in me to user posted image  moti...ker traja celo večnost, da nekako spucam vse tiste male bunkice gela iz ritke, pa še ne zdi se mi glih fino, če predre vrhnjo plast planičke in kemija pokuka venuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2007 15:58:17   
Naja30
Pr nas je bil to standard, da so pamperske premočile drekca user posted image  Neko obdobje je kakala tako, da je nazaj neslo in vzadi ve pokukalo na hrbtu user posted image  Zato uporabljamo za čez dan raje take, ki imajo vzadi gumico - Huggies ali iz mullerja. Z ponoči pa pampers aktiv baby, ker fajn zadržijo celonočno lulanje user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2007 20:03:22   
MALINČICA
Ta gel sem jaz opazila do zdaj na vseh pleničkah, da pride ven, na huggies, na lumpi, na pampers, edino zdaj sem fixies naročila va BC, pa bomo vidli, men je tud to grozno. Po moje to tud ni lih v redu, da ima to na koži...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2007 15:00:01   
Anonimen
Men so pa čist ok. Sem tud že kar nekaj plenic sprobala, sam so mi pamperske še najboljš. Pr nas premočjo enkrat na teden ali pa še to ne, in sicer samo lulanje.

LP

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?