AnaB.
|
Za FruityTango IZVIRNO SPOROČILO: AnaB. Razumem če imaš težave s slabostjo in tako, samo, če načrtno skrbiš za postavo med nosečnostjo... tiste bi pa v rit sunla Hm, veš kaj FruityTango, kar sama sebe suni. Če gledaš, kaj ješ, ne glede na to, ali si noseč ali ne, ni s tem popolnoma nič narobe, ker to preprosto pomeni, da skrbiš za svoje zdravje. Če pa ješ vse povprek, brez vsake mere, ne samo, da škodiš sebi, ampak tvegaš, da se rodi pretežek otrok, za kar pa vsi vemo, da no ok. Da ne bo pomote ... in da me ne bo katera narobe interpretirala, sem absolutno proti načrtnemu hujšanju v nosečnosti, a proti prehranjevanju z glavo pa nikakor. Če nekdo pazi, kaj poje in se ne nažira sladkih in predvsem mastnih jedi, s tem posledično pazi tudi na svojo postavo. Je to narobe Lepo te prosim. Svetujem ti, da si prebereš post. V enem stavku me grajaš, v drugem pa praviš, da si absolutno proti načrtnemu hujšanju Kar se tiče interpretacije.... Ne, draga moja, ti si preberi še enkrat. Pozorno preberi. "Da ne bo pomote ... in da me ne bo katera narobe interpretirala, sem absolutno proti načrtnemu hujšanju v nosečnosti, a proti prehranjevanju z glavo pa nikakor. " Je zdej kaj bolj jasno?
|