|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nožnični izcedek
23.3.2007 8:22:11   
Anonimen
Mene pa nekaj zanima? Danes zjutraj sem opazila, da imam ful močen izcedek iz nožnice. Dobesedno se mi je kar vlilo v sekundi tako, da sem imela mokre sp.hlače in še hlače. Imam morda ovulacijo, al kaj je to. Pa še odkar sem prenehala s KT opažam, da imam nekje 9 dni po user posted image  ful močen nožnični izcedek, vmes pa so drobne pikice, kot da so neki lepljivi strdki. Ampak to traja sam 4 dni. Pol pa je vse ok. Kaj si ve o tem mislite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nožnični izcedek
23.3.2007 8:26:28   
BaByGiRl
Jaz bi šla h G. Beli tok ni v tako veliki količini. Če pokličeš h G.in poveš, boš tako zelo hitro na vrsti, ker to ni normalno. Saj če maš izcedek, po MEns., ni panike, sam tole danes zjutraj pa se meni ne zdi ok. Vsaj pokliči in vprašaj kaj bi tole danes zjutraj lahko bilo.
Sama sebe pa najbolje poznaš in veš kaj narediti, jaz sem ti dala samo nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2007 8:30:33   
Anonimen
Pa je lahko ovolucija? Ker po mojem izračunu, bi naj danes nastopila. Pa že 2 dni mam podobne znake kot jih imam v času user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2007 8:38:11   
Anonimen
men se tud to dogaja, odkar ne jemljem več KT.. opazim pa predvsem če sem še v pižami, ker imam vse mokro-kot da bi mi mal ušlo.. Kr neki..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2007 8:44:49   
sonchek
Seveda je lahko ovulacija...če je tak lepljiv izdedek je čisto možno....pa sploh če traja le 4.dni....ja pomoje da je!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2007 8:57:49   
Anonimen
ja tak lepljiv izcedek je.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2007 9:06:05   
Anonimen
pa si bila kaj pri ginekologu zarad tega, ko si prenehala z Kt in se ti je ta izcedek pojavil?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2007 9:33:23   
sonchek
...jaz nisem bila nič pri G., ko sem nehala jemat KT...aja šla sem samo po folno in na en kratek razgovor in to je to...če pa misliš da rabiš pregled, pa pojdi...to pa jaz ne vem...samo moje "skromno" mnenje je da je to ovulacija...
...in mislim, da ne rabiš skrbet...

l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2007 13:56:06   
Anonimen
si mogoče načrtovala nosečnost? jaz jo načrtujem, ampak problem je, da me sestra noče naročit, se ful visoko nosi.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2007 15:26:57   
sonchek
Ne takrat nisem nič načrtovala...v bistvu sem jih nehala jest, ker mi je kjub KT, user posted image  zamujala 14.dni in sem imela neke hormonske težave...G. mi je dala neke tablete za sprožitev M. in predlagala da jih neham jest, po tem sva se z mojim zmenila, da ko bo bo...
...in to je to....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2007 15:27:58   
sonchek
Aja...pa še to...kako te noče naročit??? kva a ona sam naroča, ko je kaj narobe ali kako....ma to je pa tudi malo čudno...halooooooo

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2007 10:15:26   
Anonimen
povedala sem sestri za moj problem in je rekla, da me ne more naročit prej kot decembra letos, ker še ni čas za pregled. Rekla je tud, da se naj oglasim in pridem k njej ko bom noseča, prej pa ne.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?