Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Popust za mlade družine 23.3.2007 10:54:36
|
|
|
|
žlička
|
verjetno misliš TAKSO, ki jo je potrebno plačati za izdajo gradbenega dovoljenja takse si oproščen, če si MLADA DRUŽINA...to pomeni z vsaj z enim otrokom in nobeden od staršev ni starejši od 30 let oziroma 35 let in še nobeden od otrok ni šoloobvezen
|
|
RE: Popust za mlade družine 23.3.2007 10:55:10
|
|
|
|
žlička
|
pa še to...mi nismo prijavljeni na enem naslovu
|
|
RE: Popust za mlade družine 23.3.2007 11:59:14
|
|
|
|
timoteja
|
Kot so ti že odgovorile punce, si pod določenimi pogoji oproščena plačila upravne takse za gd, to je pribl. 220 EUR, venda morate biti prijavljeni v istem gospodinjstvu.
|
|
|
|
RE: Popust za mlade družine 23.3.2007 13:44:40
|
|
|
|
iva01
|
Nam so rekl da mormo bit v skupnem gospodinjstvu ( mi trije), al pa popročeni,
|
|
|
|
RE: Popust za mlade družine 23.3.2007 14:42:17
|
|
|
|
Kati23
|
Ja najbrž da bo ta TAKSA. Hvala za odgovore! Itak se bom pa še na občini pozanimala, samo me je firbec... Šanso pa imamo, ker noben od naju še ni 30 in otrok ne bo šoloobvezen. Juhu Saj je prav, da vsaj nekaj naredijo za mlade družine, a ne?!
|
|
|
|
RE: Popust za mlade družine 25.3.2007 3:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A če je pa otrok šoloobvezen, potem pa ni več otrok al' kaj?
|
|
|
|
RE: Popust za mlade družine 31.3.2007 9:08:11
|
|
|
|
Kati23
|
|
|
|
|
RE: Popust za mlade družine 31.3.2007 18:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak se bom pa še na občini pozanimala, NA UPRAVNI ENOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Občina in upravna enota ni isto (so pa večkrat v isti bajti). Občinska uprava spada pod kategorija LOKALNA SAMOUPRAVA in se daje z zadevami ki so po zakonu prepuščene lokalnim skupnostim (LI, sprejemanje prostorskih aktov...) Upravna enota pa je 'izpostava' države na lokalnem nivoju. Pa brez zamere.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?