|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako veš da te vara?
22.3.2007 12:24:33   
Anonimen
Tiste ki ste na žalost, to doživele, vas prosim da mi pomagate. Kako ste ugotovile da vas vara?

Z možem imava zadnje čase zelooo hladne odnose. NIč se mu ne ljubi. Ne ukvarja se s svojo nosečo ženo, niti se mu ne ljubi ukvarjat s svojim dvoletnim sinom! Sprašujem se, je mogoče depresiven, sem jaz kriva za njegovo obnašanje ali pa me vara. Najbolj se bojim tega slednjega, vse drugo lahko popravimo, tega pa ne. Res je da ima v službi zadnje čase veliko dela, vendar ga je imel tudi lani v tem času, pa se ni tako obnašal. On se namreč zgovarja na službo in obilico dela. Prosim pomagajte mi.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako veš da te vara?
22.3.2007 12:28:42   
lutka
odkrit pogovor - to je moj  edini nasvet user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2007 12:29:03   
Slončica
Direktno vprašanje ti bo vse povedalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 12:31:12   
vaya
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tiste ki ste na žalost, to doživele, vas prosim da mi pomagate. Kako ste ugotovile da vas vara?

Z možem imava zadnje čase zelooo hladne odnose. NIč se mu ne ljubi. Ne ukvarja se s svojo nosečo ženo, niti se mu ne ljubi ukvarjat s svojim dvoletnim sinom! Sprašujem se, je mogoče depresiven, sem jaz kriva za njegovo obnašanje ali pa me vara. Najbolj se bojim tega slednjega, vse drugo lahko popravimo, tega pa ne. Res je da ima v službi zadnje čase veliko dela, vendar ga je imel tudi lani v tem času, pa se ni tako obnašal. On se namreč zgovarja na službo in obilico dela. Prosim pomagajte mi.
Hvala

Tega ne mors vedet, ce se samo cudno, neobicajno obnasa.Lahko da je res preobremenjen, trpi za pritiski, enolicnostjo, napetostjo itd.Da izves, ce te vara, pa moras po mojem ze malo igrat detektivko, samo to daj le v primeru, da te RES ZANIMA in bos prenesla resnico, bilokaksna da je.Jaz sem mojega dobila cisto po naklucju, pa je do zadnjega vse zanikaluser posted image , sem mu skorajda verjela..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2007 13:01:05   
Anonimen
Enostavno veš, čutiš, odnos se spremeni, mogoče ni več sexa, nežnosti, odtujenost, ignoranca, smsji, laži, prikirvanje.

Jaz sem imela enostavno šesti čut in imela sem prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2007 13:20:12   
Taula
Čutiš. Jaz sem čutila pa mi noben ni verjel in so me vsi imeli za zmešano ljubosumno babo. Čutila sem razliko v njegovem vedenju. Nekaj časa je bil sladek kot med, presladek tako da je vse delovalo prisiljeno, nekaj časa pa hladen. Sem ga direkt vprašala..je zanikal in rekel da sem ljubosumna, tako da meni to ni pomagalo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 13:42:31   
Anonimen
mene pa nekaj zanima,ko govorite,da je hladen,kako to mislite,v seksu ali na splošno v objemih se izmika ali kako?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2007 13:47:21   
Anonimen
Hladen v vsem pač: pogledih, se te ne dotika več, če se ga ti dotakneš znori (potem je verjetno že zaljubljen v drugo). Se ne pogovarja, ne komunicira, se izmika, ignorira (ti tu on tam) ipd.

Sex, ponavadi ga ni več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2007 14:26:54   
mama54
Svetovalec

http://www.vecer.com/bonbon/

Partner je nezvest. Le sumite ali veste zagotovo

Čeprav zbiranje informacij v zvezi z ločitvenimi postopki ni prevladujoče, kaj šele edino delo detektivov, kot je zmotna predstava večine ljudi, ki ne poznajo našega dela, se vendarle spoprijemamo tudi s primeri zakonske nezvestobe. Varanje je namreč pomemben dejavnik pri mnogih razpadih partnerskih zvez - včasih je vzrok, še pogosteje pa povod za ločitev.

user posted image Pri ljudeh se večkrat pojavi sum, da jih partner vara, vendar o tem niso prepričani ali pa tega ne morejo dokazati. Pomembno je, da se pogovorite in razčistite dvome. Če vam to ne uspe in vas sum še kar naprej razjeda, lahko najamete detektiva. Še preden uberete to pot, se odločite, kaj boste storili s pridobljenimi dokazi. Marsikdo potem ne ve, kako bi ukrepal, ali pa z dejstvi ne upa soočiti partnerja.

Indici in dokazi

Obstajajo tudi druge skrajnosti, ko si eden od partnerjev le domišlja, da ga drugi vara, in poskuša to za vsako ceno dokazati. Srečujemo se s primeri, ko stranke hočejo od detektiva poročilo o partnerjevi nezvestobi, vendar ga ne moremo napisati, če ta sploh ne obstaja. Indici, ki jih stranka zaupa detektivu, resda včasih kažejo na skok čez plot, vendar pa se kasneje izkaže, da je partner sicer zvest, si pa izmišlja razne izgovore, da lahko zbeži od doma, ker se je naveličal partnerja. Tudi tedaj so težave podobne nezvestobi, saj je ta le še vprašanje časa oziroma priložnosti.

Ne pozabite: četudi sumite, da je partner nezvest, se ne prenaglite z obtožbami. Indici še zdaleč niso dokazi, ampak so le iztočnice, s pomočjo katerih bo detektiv ugotovil, ali je vaše razmerje res zaškripalo zaradi nezvestobe.

Znaki nezvestobe

Med naštetimi znaki bo marsikdo najbrž prepoznal tudi kakšnega pri svojem partnerju. Vendar lahko utemeljeno sumite le, če jih opazite več, izkušen detektiv pa bo zagotovo prepoznal še kakšno stvar, ki se vam zdi nepomembna. Zato se morate pred pričetkom zbiranja dokazov z njim temeljito pogovoriti in mu zaupati vse znake, ki ste jih prepoznali, saj so ključnega pomena za učinkovito zbiranje dokazov.

Nekateri pogostejši znaki nezvestobe:

- povečana odsotnost od doma (pretirano nadurno delo);

- povečana poraba denarja;

- skrivanje izpiskov kreditnih kartic, računov, mobilnega operaterja ipd.;

- nepripravljenost partnerja, da bi razlagal o svojem delovnem dnevu (zlasti če mu je prej to bilo v navadi);

- umikanje v drug prostor med telefoniranjem, povečano število SMSsporočil;

- pretirana zgroženost nad nezaupljivostjo in sumničavostjo, nepomembne opazke postanejo povod za prepir, pretirana občutljivost in užaljenost zaradi neznatnih stvari;

- nezainteresiranost za spolnost, zapiranje vase in čustvena odtujenost;

- povečana skrb za zunanjo podobo in urejenost, novo odkriti interesi za šport (fitnes), večja poraba ali uporaba dražje kozmetike (tudi obiski v kozmetičnih salonih, solarijih);

- druženje z novimi znanci, ki jih partner ne pozna (pogosto je prav med njimi ena od oseb tista, s katero ga/jo vara);

- izogibanje družinskim obveznostim, praznovanjem rojstnih dni in različnih praznikov (lahko jih preživlja z ljubimcem/ljubico);

- povečano število prevoženih kilometrov na avtomobilskem števcu brez tehtnega razloga;

- pogostejše čiščenje avtomobila (notranjosti zaradi las), sedež v družinskem avtomobilu je lahko drugače nastavljen kot običajno;

- odpiranje novih transakcijskih ali varčevalnih računov (zaradi skrivanja plačil ali ustvarjanja ločenega premoženja);

- nezvesta oseba večkrat očita partnerju, da vohuni za njo/njim;

- ko prevarani opozori svojega partnerja na določeno pomanjkljivost, mu ta odvrne, da vsi pač ne mislijo tako (za besedo vsi se pogosto skriva določena oseba).

Vedite tudi, da ko škripa v razmerju, preneha škripati tudi domača postelja.

Kupovanje odpustkov

Za valentinovo si pari izkazujejo ljubezen zelo različno. Pogosto je to povezano s kupovanjem bolj ali manj dragih daril, za katerim pa lahko tičijo tudi drugi razlogi, ne samo ljubezen. Marsikdaj se hoče oseba, ki je svojega partnerja prevarala, odkupiti z darilom. Pri tem v njenih očeh pogosto velja, da se krivde bolj opere, če je kupila dražje darilo. V bistvu je včasih z darili tako, kot bi si kupovali odpustke.

Gregor Oset je končal študij varstvoslovja na Visoki policijsko-varnostni šoli (zdaj Fakulteta za policijsko-varnostne vede), nato pa si pri Detektivski zbornici Republike Slovenije pridobil licenco za opravljanje detektivske dejavnosti. Poklicno se ukvarja predvsem s preiskovanjem gospodarskih in premoženjskih deliktov ter z izvensodnim reševanjem sporov.

Gregor Oset Dipl. varstvoslovec, detektiv z licenco DeZRS št. 109

www.detekcija.si; gregor.osetŽdetekcija.si, 041/602 771

Gregor Oset

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2007 16:44:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama54
Za valentinovo si pari izkazujejo ljubezen zelo različno. Pogosto je to povezano s kupovanjem bolj ali manj dragih daril, za katerim pa lahko tičijo tudi drugi razlogi, ne samo ljubezen. Marsikdaj se hoče oseba, ki je svojega partnerja prevarala, odkupiti z darilom. Pri tem v njenih očeh pogosto velja, da se krivde bolj opere, če je kupila dražje darilo. V bistvu je včasih z darili tako, kot bi si kupovali odpustke.

Jst pa nisem svoji nc kupu za Valentinovo.. user posted image user posted image user posted image  Kaj pa to pomen?
Sem reku, naj si gre kupt.. pa ji bom pol dal denar.. pa ne vem zakaj, ji  to ni blo vsec.. user posted image

Drugac je pa tole vse skupi dobr prebrat... ce slucajn kdaj... he he.. in pol ne delas teh napak.. user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2007 22:28:20   
mama54
Ti si faca Tjazyuser posted image user posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2007 22:40:53   
muška
Ah veš kaj, ko sem bila jaz drugič noseča, mojega tudi ni in ni bilo doma. Če je bil, se je zakopal v rač. ali delal kar nekaj,... no vzrok temu je bi, da sem bila tako tečna, da me dobesedno nihče ni mogel prenašat user posted image  . Če je kdo z mano spregovoril kaj, sem mu natreskala nazaj par konkternih, skratka priznam, težko je bilo z mano, samo da se žal tega takrat nisem zavedala. Celo občutek sem imela kako sem  OK , skulirana,...  user posted image  user posted image

Zdaj pa ko se spomnim za nazaj , pa si samo mislim o moj bog, svaka vam čast, da me niste nagnali od bajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2007 7:09:05   
Anonimen
Ja muška, sej mogoče imaš prav.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2007 18:59:59   
Anonimen
Pri mojem ne drži nobeden dokaz zgoraj omenjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Reklam pa bi,da drži zame kateri vendar ne varam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2007 9:53:46   
plenicka
To enostavno čutiš. Razen, če nisi bolezensko ljubosumna, potem se ti itak zdi, da te vedno vara ali nekaj za tvojim hrbtom počne. Če ga boš direktno vprašala, če te vara, se zna zgoditi, da se ti bo zlagal. Moj nasvet je, da se pogovoriš zelo diplomatsko z njim, med besedami pa omeniš tudi to možnost. Srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.3.2007 12:06:24   
Anonimen
Misliš,da bo kar priznal?Ne verjamem.Če hoče biti z njo ji neno priznal kajti,če ji bo lahko pričakuje,da ga zapusti.Če pa mu je vseeno zanjo pa bo.

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2007 0:09:09   
firasto
Preberi knjigo, Zakaj moški ne poslušajo in zakaj ženske .... , pa ti bo marsikaj bolj jasno. Če moški utihne, še ni nujno, da za tem stoji varanje. Ko ima moški težave, se običajno umakne vase in premleva v sebi. Morda je sedaj tvoj mož v takšni fazi.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.5.2007 13:53:16   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Eden mojih bivših je imel istočasno dveuser posted image , mene in še eno. En mesec je šlo, potem sem ga pa po naključju srečala z ono drugo. Po tistem sva zaključila, kot sem kasneje izvedela, je z njim zaključila tudi ona druga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?