|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darila in moži
23.3.2007 11:56:32   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Tudi moj se velikokrat pa brez razloga spomni in mi prinese kakšno vrtnico, orhidejo, pa tudi kakšen parfumček se najde,

Vara te.,.. zihr.. user posted image user posted image

To bo to, jaz pa njega a ne??user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.3.2007 12:37:12   
Anonimen
Ne to ni nujno.. on pa tebe zihr..  Preber si kaj je tist detektiv spesnil.. user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
23.3.2007 14:06:04   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ne to ni nujno.. on pa tebe zihr..  Preber si kaj je tist detektiv spesnil.. user posted image

user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.3.2007 14:17:42   
Anonimen
Jupi, pol moj mene ne varauser posted image . Ker mi moram vsakič narisat kaj hočem, kje to najde in pol mi raje da denar in naj grem sama iskat.

Edino zdaj ko sem user posted image  mi mora včasih kako čokolado ali pa smoki prinest. To pa vedno prinese.

Samo zadnjič je nekaj govoril o tem da bi mi drug avto kupil, da bom imela več prostora za voziček....a to pomeni da me varauser posted image . Sm rekla da bom kar pri starem ostala, kam za vraga pa naj v Portorožu med sezono karavana spravimuser posted image .

Pa zvečer preverim če ima polna jajca, da vidim da jih ni kje drugje prazniluser posted image user posted image .

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
24.3.2007 9:31:02   
snake
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.3.2007 1:26:20   
ronja
moj ljubi je res zlat! Zdaj, ko sem med user posted image bila skoz nekaj bolana, mi je parkrat kupil kako knjigo, samo zato, da bi me razveselil! Tudi sicer mi kdaj prinese kaj kar tako. Za rojstni dan in novo leto dobim vedno darilo, navadno nič ne sprašuje, saj se dobro poznava in veva, kaj si kdo želi... Jaz mam seznam stvari zanj vsaj za naslednjih 10 let... Letos pa sem dobila celo tulipan za 8. marec, ker sem že napol mami, heheuser posted image

V trgovini hočeva navadno drug drugemu kaj kupit, saj si sploh za oblečt sama redkokdaj kaj kupiva... On dobi v gl. cote od mene in od svoje mami (moje ma rajši;), jaz pa sem večino podedovala, kake kavbojke si še kupim, pulover mi pa že on;)

ko sem zanosila in sem mu povedala, pa mi je kupil šopek tulipanov na trgu (sva šla skupaj na trg, ampak tulipane je sam kupil;), potem pa sva se vračala domov in naju je en starejši možak videl s šopkom in prav grdo nalajal, kaj se greva, saj je 8. marec že mimouser posted image Sva se samo  režala, kaki kreteni obstajajo...user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?