|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 12:32:17   
dana
Vem, da je bilo že veliko govora o tem, pa vendar me zanima kam je boljš iti - v Gradec ali v Celovec. Sem pa iz Ljubljane, tko da sta mi obe mesti enak oddaljeni. Pa tud to me zanima kje so boljš založene trgovine ?

lp dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 12:39:01   
dory
Mi hodimo v celovec in vedno navduseni :)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 12:45:45   
Taj
Hejla:),

Predvsem je pomembno, koliko nameravaš zapraviti. Da se splača iti v Graz, kjer te samo pot pride okoli 10.000 SIT (če greš po avtocesti Celovec-Graz ti vsaj cestnine ni treba plačevat, čez Šentilj pa je 3x cestnina), je fino, da greš bolj resno nabavljat, po možnosti zaviješ še v ikeo itd., pa še za nosečnice imajo en pododdelek. Vendar pa se je stvar izboljšala odkar je baje tudi v Sud nakupovalnem centru v Celovcu nov H&M, ki je večji od tistega v središču mesta in verjetno tam dobiš vse, kar potrebuješ, časovno pa je Celovec absolutno ugodnejši, ker v 2, 3 urah vse opraviš, za Graz si moraš pa vzeti cel dan in če je to sobota, je kar preveč gneče za moj okus in trgovina zelo hitro razmetana, v Celovec pa lahko skočiš vsako popoldne.:bravo:

To je moje mnenje!

POzdravčki vsem navdušenim mamicam:metulj::sloncek::metulj:

Tanča:rozica:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 12:47:02   
dory
Ja tudi jaz priporocam Sudpark...tam imas tako h&m kot c&a, veliko parkirisce, skratka vse na enem mestu :)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 12:48:19   
tejč
Dana, živjo, na tem forumu so zagovornice obeh mest, veš. Tudi jaz si belim glavo s tem že zdaj na začetku, pa so me nekako prepričale za Graz, ne rečem pa, da Celovec ne bi bil okej. Jaz že komaj čakam prvih nakupov, ki jih bova opravila prvi teden v novembru. Ja, že kar zgodaj, po 3 mesecih, pa kaj! Rabim kaj za obleč, saj me žabe in hlače ter krila že malo tiščijo. Ne vem, kaj je to... Tako zgodaj...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 12:51:12   
dory
tejc,

nikoli ni prezgodaj za nakupe verjetmi...ti samo poslusaj srce...tudi sama sem zacele takoj po tretjem mesecu,tko da sem mela do sestega cist vse...pa se prav je blo :) ker je tamali pohitel

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 12:55:07   
tejč
O, hvala, teja, ti si ena izmed redkih,ki me tako potolažiš. Vse govorijo: A že? A ni malo prezgodaj? In to mi rečejo tiste, ki imajo očke, ki zibke delajo, fante, ki so mizarji in posteljice pedenajo, oblekce dobi od sestre, voziček bo pa že kako... Jaz namreč se nimam na koga zanašat, sploh pa želim kaj kupit, pa čeprav vem, da veliko stane, saj varčujem za to...
Mislim, da bova novembra iskala voziček in lupinico, pa obleke zame. Imaš kak predlog? Kje se dobi kakšne farbaste žabe zame? Ne želim biti celo nosečnost v črnih...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 13:04:17   
dory
Oi,

te cist stekam...sama sem bla ista...in vse sem nakupila sama, tko da ma tamal vse novo in vse :)...no pol stvari niti enkrat ni oblekel tko sem pretiravala...sam kaj ko prides v trgovino in prou obupujes cesa ne bi kupil :)...in ja, tudi jaz se nikoli nisem zanasala na druge...slabe izskusnje...pa se fino je,ko ves, da izbiras sama, najlepse in najboljse za svojega soncka ane...ceprou, ce kupujes vse novo je kar en zalogaj denarja...mene je stalo skoraj 500k sit...pa mi ni zal...komu bos pa dal ce ne otrocku ane? Kje sem kupovala...hm vecinoma v avstriji...cotke v h&m in nekaj malega v c&a...vozicek in ostalo pa pri schmidu, samo takrat ko je bil se mws se je splacalo...zdej malo manj...v avstriji se dobi tudi nekaj lustnih cotk za mamice...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 13:04:32   
Kiki
Samo eno vprašanje, kje pa je Sudpark? Vem kje je tavelik Spar, pa H&M in C%A v centru tudi vem kje sta, za ta Sudpark pa še nisem slišala?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 13:57:57   
Annny
Se strinjam s tejo.
Tudi naš-a ima praktično vse novo..je pač tako, da se pri teh stavareh težko zanašam na druge ljudi in na obljube..sem taka, da hočem imeti vse prej pripravljeno, ne pa čakati, kdaj se bo kdo spomnil npr. na obljubljeno posteljico...Tudi midva s fantom sva za pikijevo opremo dala cca. 500k, ampak nama ni žal:):)
Aja, kar se pa Avstrije tiče..jaz imam z avtom do Villacha (Beljaka) cca. 25 min (pa tudi manj, če podiram rekorde:)), tako da največ nakupujem kar tam- pa se mi zdi OK :bravo:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 14:20:06   
Anonimen
Če si iz LJ se ti defenitivno bolj splača v Celovec, ker je bližje, kot Graz in cenejše. Za v Graz imaš ogromno cestnine do MB pa še vinjeto moraš plačat, za v Celovec plačaš pa cestnino 1x n nič vinjete.

V Celovec se splača v Südpark, ker je parirnina zastonj, tko kot ti je že teja. povedala. Pa Celovec je fajn, da če tukaj v Südparku nimajo, greš še zmeraj lahko v center, kjer imaš zelo dobro založen C&A in H&M:)

lp,:fis:

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 14:42:09   
Lu
Jaz sem bila v soboto v Celovcu, med drugim tudi v H&M. Nisem našla nič pametnega in cene iste kot pri nas. Ni nič znižano.

lp Lu
21t:love:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 16:24:30   
cekrček
Defenitivno je Celovec bližje kot Gradz in 3x ko sem bila v Gradzu v H&M je bilo tok nametano da me je čist odbilo, nazadnje sem iskala nosečniške obleke in ni bilo nič pametnega , našla sem eno lušno majčko pa sem jo videla samo na lutkici ker v celi trgovini sploh nisem vedela kje iskati , ker je bila taka norišnica (pa sem bila vedno med tednom,sami Hrvati so bili) tko da me je H&M v Gradzu čist razočaral in tam nisem nič kupila.Je pa H&M in C&A v Sudparku v Celovcu ful uredu imajo oddelek za nosečnice in tam sem si kupila ful stvari (hlače , majce, spodnje perilo, kiklo, jopice, oblekice...) tko da se splača iti pogledat(ni pa moškega oddelka) v centru Celovca je bila pa v H&M itak spet taka gužva in ful vse nametano , da sem se odločila kar v Sudpark hoditi , pa še ful ostalih trgovin je tam pa veliko parkirišče, tko da če mene vprašaš jaz bi šla na tvojem mestu tja.Odločitev je pa vsekakor tvoja.

Lepo se imej, dobro zapravljaj kamorkoli boš že šla.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 17:48:01   
kepa*
Anny, okoli 500 k za bebico?
Joj, me je kar strah. Jaz sem ze zdaj v minusu, pa skoraj se nic nisem kupila za bebo. Ce bo res 500k, potem ne vem, kako bomo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 18:03:53   
Maja Z
ojla

a lahko katera prosim na kratko opiše kako priti do Südpark-a v celovcu?????

hvala in lp

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   H&M - Gradec ali Celovec
5.10.2004 20:53:07   
Anonimen
Ko se pripelješ v Celovec, greš pač naravnost do McDonald'sa na desni. Tam zaviješ desno in se pelješ do smeaforja (mislim, da prvega:zmeden: ), in greš levo na Flatscacher straße.
Drugače imaš pa tu zemljevid: http://www.bs_rb.gis-klagenfurt.at/ greš na tourismusplan in vtipkaš Flatscacher straße 64:)

lp,:fis:

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   H&M - Gradec ali Celovec
6.10.2004 0:26:48   
lubi
Lep pozdrav!

Celovec je bližje iz Ljubljane, odkar je tudi v Sudparku je super, tam je velika trgovina, tako da so vse stvari lepo razstavljene, sem bila v sredo, ker takrat dajo ven novo zalogo, našla super stvari, veliko različnih številk. Super je zgornji štuk kjer imajo samo baby zadeve in obleke za nosečnice, lušne stvari sem kar mal sčekirala. Minus je da ni moškega oddelka, srček bo že zdržal, ampak jaz si velikokrat kupim kaj tudi tam... bolj tople rokavice npr.
Pri Mc Donaldsu zaviješ desno, slediš tablam (majhne rumenkaste) in potem po eni mal
Graz: daleč, vinjeta, ... vijugasti cesti, levo na semaforju ...

Ljubljana: 16.oktober!!! V Celovcu so že imeli cene v tolarjih napisane, tako da bo itak tudi tukaj, stvari bodo celo cenejše pri nas, če malo preračunaš...

uspešen shopping!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   H&M - Gradec ali Celovec
6.10.2004 7:57:42   
princeska
To ni res da sta ti obe mesti enak oddaljeni, do Gradca je še enkrat več kot do Celovca. Ampak je pa zato H&M bolj založen in večji v Gradcu. Mi gremo pa ponavadi v Beljak ker nam je všeč samo mesto, pa še za parkirat je fajn in pocen sploh proti Celovcu kjer je parkirna hiša tok draga da ne moreš verjet. Pa še v Celovcu je majhen oddelek za ženske in je vse nametano, pol morš pa brskat da kej najdeš. Jaz svetujem Beljak, mi pridemo vedno čist naloženi od tam. Tud za bejbije imajo super stvari, pol je pa itak še C&A tam blizu, tko da je vse na kupu. Pozdravljena
:zajcek:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   H&M - Gradec ali Celovec
6.10.2004 12:11:35   
petra + zoja
Če greš samo v H&M, pojdi v Maribor, pot je cenejša, cunjice in vse ostalo pa je tudi dosti bolj poceni v MB kot pa v Grazu - preverjeno!!!!
:zmeden::zmeden::zmeden:

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   H&M - Gradec ali Celovec
6.10.2004 18:17:50   
Maja Z
ribica hvala za odgovor. Ni vrag da ne bi našla!:)-

LP

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   H&M - Gradec ali Celovec
6.10.2004 21:27:39   
Anonimen
Petra+zoja, pot do MBja je dražja kot pot do Celovca:)

H&M bo pa v LJ 19.10. ob 9h;)

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?