|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Doma narejen peeling
21.3.2007 20:34:17   
Anonimen
Pozna katera kak način kako si doma narediti peeling da se rešiš ogrcev na nosu, ker meni grejo full na živce.
Dobrodošle so ideje tudi za takšnega za cel obraz.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Doma narejen peeling
21.3.2007 20:37:07   
kofetek2010
kupiš peeling gel ali peeling blazinice user posted image  

aja pa na obliže, ki ven povlečejo zamaške v lojnicah si lahko nabaviš (za nos, čelo,...) user posted image

drugače pa kakšen pesek (mivka) ali groba sol - vendar tega jaz ne bi nanašala na obraz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 20:40:38   
mamči
Narediš si ga lahko z kakšnim dobrim oljem (npr. mandljevo, olivno ) in daš noter koruzni zdrob ali grobo mleto sol, sladkor. So pa te kombinacije pri kakšni občutjivi koži na obrazu lahko pregrobe.
Za obraz je dobra kombinacija olje ali jogurt + pšenični zdrob, ki je bolj fin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2007 20:42:47   
pety78
Vau, jaz si grem pa sedaj naredit pšenični zdrobi in olivno olje. user posted image

Bom poročala! user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 20:45:26   
mamči
Če si boš kaj neredila, nisem jaz kriva o.k. user posted image

Ne, se hecam - lepa boš user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2007 20:55:06   
pety78
Evo mene. Hja, mal sem mastna po faci od olivnega olja, drugače pa ok.user posted image Mislim, da ga ne bom več kupovala. Naslednjič pa sporbam še z jogurtom. user posted image

Mamči, glede na to, da imaš dva fantka....čigava je pa ta punčka na sliki? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2007 21:01:52   
mamči
To ni punčka ampak moj mali sinek user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2007 21:04:47   
pety78
Saj veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. user posted image user posted image user posted image user posted image Mam enega zelo podobnega doma. Pa moj hoče, da ga postrižemo, jaz pa še ne dovolim.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2007 21:11:32   
mamči
Aha, sem mislila da resno misliš o punčki, ker ljudem pogosto težko dopovem, da imamo fantka (tako sem si želela punčko, da sem jo dobila - z eno napakico med nogami user posted image ).

A sta si pol najina dva še vedno tako podobna, kot je enkrat ugotovila Ribica ? Po frizuri očitno ja !

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2007 21:14:19   
pety78
Sem hotla dat sliko v album, pa ne gre!user posted image Čaki, bom avatar zamenjala, da boš videla. Nam tudi velikokrat rečejo, kaka lepa punčka....user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2007 21:16:13   
zungi
jaz prakticiram z jogurtom in koruznim zdrobom - skupaj zmešam, in nežno vmasiram v kožo, nato pa fino sperem z vodo in na koncu dodam hranilno kremo.
Peeling si naredim pa kar po celem telesu - seveda občasno, ker imam sama zelo občutljivo in suho kožo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2007 21:19:48   
mamči
Joj je luškan, ma taki nežni obrazek. Komot misliš, da je pupa.
Mene je pri prvem sinu malo motilo, ker so ga vsi s punčko ogovarjali, zdaj pa sploh ne. Ponavadi pa itak veliki bratec jasno in glasno povdari, da imamo faaankaaaa user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2007 21:22:16   
arielca
Namesto zdroba lahko uporbiš tudi polento. To priporoča moja kozmetičarka.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2007 21:22:29   
mamči
No, da se malo teme držim user posted image  - je pa za obraz za vse tipe kože dobro čim večkrat naredit tud masko z navadnim jogurtom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2007 21:22:34   
pety78
Ko bodo kodri šli stran, jih ne bo več, tak da....vlečem, kolikor dolgo se bo še dalo. user posted image So mi pa prav fletni fantki z daljšimi lasmi. Taki mali, seveda. user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2007 21:24:35   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

No, da se malo teme držim user posted image - je pa za obraz za vse tipe kože dobro čim večkrat naredit tud masko z navadnim jogurtom.

Točno, tema!!! user posted image

Ja, to si pa jaz res delam tu in tam. Kaj pa pomaga proti mastni koži? Meni se prekleto fejst sveti! user posted image

Evo, tista, ki ugane, kaj imam sedaj na obrazu, dobi kavo. user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 21.3.2007 21:36:56 >

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2007 21:38:05   
mamči
Pri mastni koži lahko poskusiš:

-beljakovo masko : beljak stepeš z vilico, dodaš kapljico mandljevega olja in malo limoninega soka

- jogurt z malo kvasa

- kumarična : sok kumar, dodaš malo limoninega soka. Lahko pa uporabiš kar tanke rezine kumar

- med + kvas + jogurt

- naribano jabolko + malo medu

- svež sok paradižnika, oz. kar cele tanke rezine

- fajne so tud maske iz gline

Ja, cel hladilnik in ozimnico lahko uporabiš user posted image . Drugače mi pravijo tud teta Pehta user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.3.2007 7:36:21   
zungi
arielca:  heheh, kaj pa je drugega koruzni zdrob kot polenta? user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.3.2007 13:05:55   
Annny
Ojla,

ogrcev na nosu se boš težko rešila in piling ti pri tem ne bo v veliko pomoč, verjetno.
Najbolje bi bilo, če bi šla večkrat zapored h kozmetičarki, ki bi ti kožo na nosu globinsko očistila.

Kar pa se PILINGA tiče, se meni osebno zdi super kar navaden SLADKOR (ni tako grom kot sol ipd.); nanašaš na lepo očiščen in umit obraz in nežno 'vmasiraš'. Super in poceniuser posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.3.2007 20:52:33   
HuAnita
Za obraz je dobra kombinacija olje ali jogurt + pšenični zdrob, ki je bolj fin.

IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Podobno, pa razne kvase, med zraven namešam..., pa rumenjak... Potem pa 'dišim', da je kaj, ampak mehka sem pa tudi kot plišast medo... No, to sem itak vedno, če me zna človek prav pogledatiuser posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?