|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antivirusni program
5.10.2004 10:36:15   
Meggi

Zanima me katere, če sploh jih uporabljate doma, proti okužbi vaših kompjuterjev?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Antivirusni program
5.10.2004 10:49:54   
biba77
AVG in Sophos v sluzbi.

Doma smo imeli Nortona, samo smo bili kar nezadovoljni zadnje case; zdaj pa imamo Avast - dobis na netu Home Edition brezplacno. Baje, da je ok.

:miska:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Antivirusni program
5.10.2004 10:50:47   
Donja
AntiVir.XP in Adaware. Včasih smo pa Nortona. To je službeni računalnik in nam računalničar to gor dela.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Antivirusni program
5.10.2004 10:51:44   
biba77
Ja, Adaware tud.

:miska:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Antivirusni program
5.10.2004 10:58:13   
Lenny
Sophos :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Antivirusni program
5.10.2004 11:23:57   
KIRA
to ni pametno, da to javno pisete preko interneta. kaksen zdolgocasen heker si lahko zamisli shekati vase racunalnike, tak mu bo se laze - ker zdaj ve, kdo kateri program uporablja. ccc

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Antivirusni program
5.10.2004 11:29:20   
KatjaP
Za vse katere zanima nakup ali test antivirusnega programa mi lahko pošlejo zasebno poročilo. Da ne bo kakšnega hekerja kaj zamikal vaš računalnik. Naj pa povem, da računalnik z antivirunim program ni zaščitem pred vdori. V današnjem času je priporočljivo imeti antivirusni program, ker je vse preveč črvov, virusov in torjancev in se ti lahko kaj kmalu zgodi, da ti računalnik enostavno crkne. Virusi so postali inteligentni oz. njihovi programerji so našli veliko niš kako uničiti os. rač.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Antivirusni program
5.10.2004 11:36:52   
KIRA
imas prav. priporocam kaksen sposoben firewall. je pa res, da preko virusov (e-mail) npr. zelo enostavno zves "naslov" racunalnika, katerega zelis shekati. na tak nacin delujejo npr. razni trojanski konji. predno sem imela adsl in ustrezno zascito, se je to tudi meni zgodilo, ampak sem vedela kdo je bil in sem ga prijavila policiji. zal pa je bil v tujini in zdaj ne vem, kako se je zadeva koncala. imam pa mir in ne duha in sluha o tustem...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Antivirusni program
5.10.2004 11:50:31   
KatjaP
oj Kira. Ne vem če spominš virusa Černobila. Nama z možm je "skuru" 3 računalnike oz. 3 matične plošče. Si moraš mislt. takrat teh antivirusnih programov še ni bilo oz. je bil Norton, Sophos, pa še nekaj neznanih, kateri niso imeli niti dorih performans. Zdaj imava firewall tudi doma ne samo v firmi, pa še vedno imamo vdore v naš sistem. In to iz znanih IPjev. Kako si pa ti podala prijavo policiji?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Antivirusni program
5.10.2004 13:26:49   
KIRA
kar preko e-maila. so se mi se zahvalili. tiste e-maile z virusom sem jim posredovala, pa so rekli, da ga bojo zasledovali nazaj, ker se je baje vidu izvor...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Antivirusni program
5.10.2004 13:34:54   
KIRA
mislim na hekerja ( zgleda da se je njegov IP naslov tudi vidu ali kaj)

v glavnem , od takrat naprej mam mir, prej sem pa dobivala ogromno sporocil z virusom - tisti heker je naredu, kot da sem jih poslala sama sebi, posiljatelj sem bla jaz!
pa ni bil dovolj prebrisan, da bi vse sledove skril - notri mi je pisal vsemogoce zaljivke, pa kako da je pameten, itd. pa je vseeno pozabu zbrisat tiste podatke o izvoru.

policija je bla zlo prijazna, pa kar takoj so rekli, da bojo ukrepali, kar najbrz tudi so, ker oni sam od sebe ne bi nikoli nehal. kaj pa je blo pol, pa ne vem. kot sem rekla, izvor je bil v tujini in ce je bil kaksen postopek proti njemu sprozen, ne vem... upam da je bil. takih vdorov v zasebnost ne maram, pa zaljivk tudi ne.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
5.10.2004 14:16:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Antivirusni program
5.10.2004 14:33:59   
Anonimen
Imeli (oz. menda še imamo) nortona, k je slab pa avg.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Antivirusni program
5.10.2004 14:51:32   
ninca
Mami ma v službi Norton Antivirus...ampak je slaba stvar v tem da full upočasni comp...pa 10 000 sit je za plačat :zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Antivirusni program
5.10.2004 17:11:17   
Annny
Avast, Adaware, Kaspersky (tega sem imela včasih)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Antivirusni program
5.10.2004 20:12:06   
puncica
A Pande pa nima noben:bravo:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Antivirusni program
6.10.2004 9:44:29   
KatjaP
Panda je sicer dober antivirusni program, ampak se delovanje računalnika full upočasni.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Antivirusni program
6.10.2004 11:38:06   
puncica
:zmeden: a res, no men se pa glih ne zdi. Se mi zdi najboljši antivirusni program do sedaj, pa smo jih sprobal malo morje.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Antivirusni program
6.10.2004 11:42:36   
KatjaP
Nisem rekla, da je slab. Samo upočasni delovanje, vsi antivirusni programi so dobri, eni so malo boljši. Po vseh testiranjih, katere smo naredili na naših računalnikih Panda ni slaba, daleč od tega. samo mi dajem prednost antivirusnemu programu, ki ne upočasni delovanje os. računalnika predvsem na nivoju službene uporabe. pri nas imamo kar nekaj aplokacij, katere stalno "laufajao" na računalniku in nam je pomebno to, da ne občutiš razlike v hitrosti računalnika.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?