Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 13:27:04
|
|
|
|
eya
|
Mi2 praznujeva vsako obletnico, letos bo že 10. Zadnja leta ponavadi praznujeva tako, da si privošiva kak izlet. Nama je že zmanjkalo idej za darila
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 14:31:14
|
|
|
|
Dream
|
Midva vsako leto, navadno se obdarujeva s kako praktično malenkostjo, greva na izlet ali vsaj na kakšno večerjo.
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 14:45:44
|
|
|
|
katarina2004
|
Mi 2 pa letos praznujeva 9 obletnico. Sedaj praznujeva samo še okrogle obletnice. Običajno si privoščiva kakšno večerjico in pa kakšno malenkost, drobno pozornost. jaz mu običajno spečem kakšno dobro pa kaj lepega napišem.
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 14:55:30
|
|
|
|
bskrle
|
Gremo n aizlet in na kosilo, lansko leto k Avseniku, predlansko na Bogenšperk ...
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 15:36:07
|
|
|
|
soncece24
|
Midva imava jutri 5. obletnico - jaz mu nisem nič kupla, nimava navade se obdarovat. Samo kak malo bolj ekstravaganten bo padu zvečer verjetno
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 15:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič materialnega. Sva prejšn mesec praznovala 10. pa se nisva nič obdarila. Sva bl take sorte k soncece
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 15:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se obdarovala ponavadi z malenkostmi. Moj npr. je nabral cel predal gat . Nazadnje pa nič, ker sva se tako zmenila, ker sva mogla vlagat v najino gnezdece....poljub in lep pogovor o prihodnosti in to je to!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2007 15:55:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 16:25:14
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Midva praznujeva obletnico poroke.....letos bo že 5. In sicer si vsi skupaj privoščimo kak lep izlet, kosilo, malo razvajanja za vso družinico. Letos pa bo bolj "pestro" za obletnico, ker bom ravno takrat enkrat rodila naša dvojčka.
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 17:00:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Midva praznujeva obletnico poroke vsako leto, letos bo že 5. Z otrokom gremo na celodnevni izlet, zvečer pa greva sama na večerjo in zaključiva z romantiko v postelji. Obletnico najine zveze (letos je bila 14.) pa bolj težko praznujeva, ker je ravno na 1.1. in smo vsi več ali manj zelo utrujeni in skrokani, zato se cel dan le žulimo po kavču in se imamo radi. Za obe obletnici pa si kupiva darilo, npr. parfum, perilo, ...večinoma pa že vnaprej oznanjam, kaj si tako hudo tisti čas želim. Itak pa imava obletnico vsak dan.
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 17:32:59
|
|
|
|
lex
|
Ponavadi mu kupim kak CD, ker mi par mesecev prej začne "težit" kako si ga mora kupi. So pa sami taki izpred 20 let, ko je bil še mlad in ga je še lahko žural s kolegi jaz pa ponavdi dobim kakšno rožico, parfumček, CD (skor obvezno Bon Jovi ), al pa uhane (kič al pa zlate oz. srebrne, kar pač 14 dni prej gledam ). Aja za rojstni dan pa skor obvezno dobi kavbojke, ker mu ponavdi glih takrat crknejo , kak mu to uspe niti pomislit ne smem.
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 21.3.2007 17:39:53
|
|
|
|
zungi
|
midva se pa za obletnico poroke, roj. dan in take priložnosti ponavadi obdariva s kakšnim darilom, zraven greva na večerjo ali izlet. Za praznike ali nepraznike pa "padejo" kake rožice. Darila so pa zelo različna, predvsem odvisna od takratnih želja in potreb.
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 22.3.2007 9:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa moj za 10. obletnico poroke (čez dober mesec) obljubil, da me pelje v celodnevni šoping, ker nisem tega športa gojila že 3 leta. In da si lahko kupim, kar si želim
|
|
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 22.3.2007 9:50:18
|
|
|
|
rija
|
vsako leto nov par zaročnih prstanov
|
|
RE: Kaj si podarjate ob obletnicah? 22.3.2007 11:50:59
|
|
|
|
najina pikica*
|
tut midva se ponavadi za obletnico odpraviva na kako fajn večerjo,ponavadi v kitajsko....jst obožujem njihove jedi...njamiiiiii! drugače pa midva si kr poveva kaj bi kdo rad,moj je za r.d. dobil denarnico,za valentinovo polover,.... jst pa za valentinovo.......večerjo in zaročni prstan,me je skoraj kap zadela sred restavracije,k mi je kelnar prinesel nekaj zlatega v šampanc kozarcu.... za r.d steper,da se končno znebim teh odvečnih obročkov,....pol si pa plačava drug drugemu fitnes,al pa paket za obisk savne,... skratka podariva si darila k so koristna!
|
|
|
| Stran: [1] |
varstvo otrokmarta82Kaj vam je najpomembneje?prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (
68%)
veliko dejavnosti in animacije (
9%)
zdrava prehrana (
5%)
dosleden urnik (
3%)
veliko učenja skozi igro (
12%)
drugo (prosim napišite kaj) (
4%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!