Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Honorarno delo med porodniško 21.3.2007 10:50:14
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Punce, a mogoče katera ve, koliko lahko zaslužiš s honorarnim delom v času, ko si na porodniški in prejemaš porodniško nadomestilo? No, pri meni je stvar še nekoliko bolj zakomplicirana: pred nastopom porodniške bom namreč dva meseca na zavodu za zaposlovanje, prejemala bom nadomestilo za brezposlenost, potem bom šla na porodniško, po preteku porodniške pa spet nazaj na zavod, kjer bom dobivala nadomestilo še za preostale mesece. Zdaj pa sem dobila neko honorarno delo. Sklepam, da v času, ko prejemam nadomestilo na zavodu, ne smem imeti prav nobenih drugih prihodkov, sicer mi bodo nadomestilo ukinili. kaj pa v času, ko bom na porodniški? Hvala za pomoč in odgovore. LP
|
|
|
|
RE: Honorarno delo med porodniško 21.3.2007 10:53:04
|
|
|
|
Dejča
|
Mislim, da ne smeš imeti nobenih prihodkov - poskusi delati preko nekoga drugega (če ima npr. mož s. p.).
|
|
|
|
RE: Honorarno delo med porodniško 21.3.2007 23:26:56
|
|
|
|
blak
|
Ko si na zavodu, se ti za polovico avtorskega honorarja zmanjša nadomestilo. Torej, če prejemaš 200€ AH, ti bodo nadomestilo znižali za 100€. Za porodniško pa mislim, da moraš na javiti. Jaz sem jim povedala, koliko približno bom na mesec zaslužila (okrog bivših 30.000), pa so mi rekli, da za tak znesek ni panike. No, taka je moja izkušnja.
|
|
|
|
RE: Honorarno delo med porodniško 22.3.2007 10:30:23
|
|
|
|
Pajaca
|
Tekom obeh porodnišk sem opravljala avtorska dela, nikomur tega javila in nič problemov ni bilo. Pač pozna se ti pri napovedi dohodnine, ostalo je isto ko če si v službi. Pa je bil znesek precej večji kot 30.000 sit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?