|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novi Niveini šamponi...
21.3.2007 8:43:46   
ery
...so vam všeč za rjave in blond lase? je katera probala? Moja sodelavka je kupila za blond lase šampon in se res pozna. Ima res skoraj bolj blond in take lepe. No če bi jaz kupila bi šampon za rjave lase...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novi Niveini šamponi...
21.3.2007 8:46:34   
pety78
Jaz jih imam za blond. Pa so taki, kot vsi ostali. Meni nič posebnega. Ko sem si jih kupila, sploh nisem vedela, da so kao novi. 

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 8:48:43   
ery
A res? Zanimivo, tej sodelavki so se pa še posvetlili. No sej če mene vprašaš, je to en lari fari...user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2007 8:49:42   
pety78
Ja, itak da je lari fari. Saj, ko so lasje sveže oprani so itak bolj svetli...user posted image Ma, kaj pa vem, probaj, pa boš sama videla. 

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 8:54:40   
total
vsak las opran je svetlejši in sijoč,tako da ne vem če je kaj v teh šamponih,mogoče občutek..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2007 9:00:06   
ery
Ja Total se strinjam... user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2007 9:05:43   
ona
Jaz sem tusi provala tegale za blond lase,ker imam blond pramene in ni nič posebnega!Do zdaj je meni še najbolj odgovarjal šampon od Dove,kjer se pa res pozna,da so lasje bolj mehki...
Provaj,pa boš videlauser posted image
Tega od nivee mislim

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2007 9:18:39   
Felicity
Jaz sem tudi poskusila šampon za blond lase.
Nekih hudih razlik nisem opazila.
Samo ful balsama sem morala dat na lase, ker jih nisem mogla razčesat, ful jih je izsušilo.user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2007 9:34:18   
ery
Ah pol je brezveze da ga sploh kupim.. Katerega pa imate, da naredi lepe sijoče lase, da ne masti?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2007 9:38:11   
Anonimen
Pri naši hiši uporabljamo že nekaj časa nivejine šampone in balzam.
Nimam pripomb,lasje so sijoči in mehki in dišeči še dolgo časa po pranju.
Če hočeš sijoče lase pa v zadnjo vodo za splakovanje dodaj kis,za blondinke pa kamilični čaj in limonin sok.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2007 9:41:05   
ery
Neva, hvala za tako informacijo. user posted image  kako vsakemu človeku drugače odgovarja.. Hvala bogu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2007 9:43:52   
Anonimen
Res je,drugače bi samo eno vrsto izdelkov prodajaliuser posted image
Odločno smo zadovoljne z temi šamponi.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2007 11:56:06   
Anonimen
Sem kupila šampon in oblogo za blond lase, samo težko poročam o efektu, ker se mi ni ratal na blond pofarbat, kot sem nameravala. Lasje so vsekakor sijoči in zaenkrat še nimam namena menjat. Kupujem pa vse to v Muellerju, kjer je kolikor jaz vem malo kvlitetnejša roba kot v drugih štacunah pri nas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?