|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehrana doječe mamice
20.3.2007 12:43:59   
crci06
mislim, da je tole bolj na med čvek, kot kam drugam...
a je katera opazila, da se njena prehrana pozna dojenčku v energijskem smislu, ne kot alergije...

če več in doobro jeste, da imate več energije in da jo posledično tudi dojenček več dobi?
Je možno "polnomastno" in "posneto" mleko user posted image  al narava to tako naredi, da je v mleku vedno ravnoprav vsega?

Pa že dolgo me zanima, če škodim otroku, če jem "premalo" sadaja in zelenjave... Od kje bo dobil vitamine?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehrana doječe mamice
20.3.2007 12:54:56   
eva1
Ne vem-jst jem vse, sploh sladkarij je pol preveč, pa je naša mala prava zaspanka(trkam)...jem pa res čisto vse in nima dobenih težav zaradi moje prehrane!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 13:26:31   
Sandra*
Ješ kar ti paše. Mark sreči ni imel težav. Sem pa tisti dan ko sem bolj malo jedla imela manj mleka pa pomoje ga je tudi manj nasitilo, ker je bilo verjetno bolj vodeno. Najbolj je pomembno, da čimveč piješ tekočine, predvsem vode in čaja.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 13:52:48   
Balerina
Jaz sem sicer bol malo časa dojila sem pa opazila, da ko sem pojedla mal čokolade, je bila tamala boljše volje. Ne vem pa ali zaradi mene, ker sem odvisnik od čokolade še posebej če je ne smem jest in ko sem jo prvič po dolgem času jedla, sem se držala in je na začetku nisem sem bila tud jaz drugačne vole. Tako da ne vem ali je moja dobra volja in razpoloženje vplivano nanjo ali pa je res bol kakav pila in ne samo mleko.
Pa da ne bo izpadlo kot da sem bla tečka ves čas ko nisem jedla čokolade in da me je tamala prvič vidla dobre vole ko sem zaužila en košček. Ne sem vedla zakaj se ji odpovedujem ampak sem pa bila res vesela ko sem jo spet lahko jedla.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2007 13:59:09   
r1ta
Hja, kaj pa vem? Verjetno je mleko manj mastno ko je bolj vodeno, se pravi ko mamica manj je ali pije in posledično ne zasiti otroka kot je rekla Sandra.

Glede energije nisem opazila, bolj mi je znana nervoza, če sem jaz nervozna je tudi dete tečno in imamo začaran krog...

Vitamini in minerali... Jaz jem enake vitaminske tabletke kot v nosečnosti, kjer je v eni tableti vse in so prav za nosečnost in dojenje.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2007 19:14:36   
stuhica
prvi teden po tem ko sva z tamalmu pršla domov mi je oktrog kuhe pomagal moj dragi pa tašča itd... in v glavnem sem jedla hrano brez okusa nič slano ničl dodano nič začimb- dokler nisem popizdila da  najboljš da še ne žvim več ne ker  nemorem normalne hrane jest!!user posted image user posted image  Sem  popizdila čist ker že tko v nosečnosti nisem smela nič pojest zarad gestacijskega diabetesa!
Tko da po tem pa sem jedla vso hrano nisem nič pazla pa je naš tamal brez problema vse preživu tud nekrat nismo imeli nobenih krčev in alergij! pomoje le nesmeš preveč komplicirat pa bo!

Je pa res kar so ti že napisale če sem malo pila je bilo tud manj mleka ! Dojim pa še vedno pa smo stari 7 mesecev in dva tedna! Melk kar teče sam od sebe sem prava krava mlekarica!user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2007 19:59:52   
crci06
glede dovolj tekočine in to vse zastopim...

razmišljala sem - bolj direktno povedano - , če je možno, da je otrok debelušček, če mamica poje preveč cukra in da je ful, ful razigran in ima ful ful energije, če dobi preveč dobrega v mleku...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2007 22:40:53   
eya
Jaz sem me dojenjem sigurno pojedla preveč cukra (še vedno gauser posted image ), pa je Žiga suhec. Koliko bo otrok "debel" je odv. tudi od njegovega apetita, ne samo od tega, kaj mama poje.

Sicer pa sem mnenja, da je mleko bolj ali manj enako kakovostno, ne glede na to, kaj mama je (z izjemo kakih hudo ekstremnih diet).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!