|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleči jajčniki
19.3.2007 21:58:10   
smejčica
Pozdravček vsem.
Zanima me, če so katero v nosečnosti zelo, res hudo boleli jajčniki. je to normalno? Na čase me prav pika notri. Kriza.
Čaf-čaf
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleči jajčniki
19.3.2007 22:02:10   
spacey
Ja mene in to kar fejst. Čisto na začetku nosečnosti. Sem najprej mislila, da bo prišla M, pa je kar ni bilo... user posted image

Brez panike. Pokliči G in jo vprašaj, če lahko vzameš kaj proti bolečinam.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 9:00:04   
Mamathea
Lep pozdravček

Tudi mene "špika" po jajčnikih, da je za znoret. Pa tudi slabo mi je že zelo, zelo močno, pa naj bi bila šele v 5. tednu nosečnosti. Upam, da bodo bolečine v jajčnikih minile in slabosti tudi. Sicer pa za "bebico" se vse potrpi.
"Smejčica" koliko tednov ste noseča?
Čim lepšo nosečnost, čimmanj slabosti in čeimveč lepih dni želim.

Uživajte.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 9:36:36   
smejčica
Nekje 5 teden teče (moje nosečnosti).
Aja, pa stara sem 21 let, tako da....
ko greš prvič skozi nosečnost, te preplavijo novi, nepopisni občutki in te za vsako malenkost skrbi. Vedno se vprašaš: Je to normalno? Pa te boli to in ono, pa že pomisliš, kaj pa če je kaj narobe......čeprav je vse ok. In vesela sem, da obstaja ringaraja... :)
Lep snežen pozdravček vsem!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2007 10:48:15   
Mamathea
"smejčica" me veseli sva v približno enakem tednu nosečnosti. Upava lahko le, da se bo tole "špikanje" umirili.
Jaz ne vem,zakaj mi je poleg tega še tako zelo slabo. Komaj kaj pojem, nič mi ne diši in po vsaki hrani se mi zelo spahuje.
Jaz pa sem stara 26 let in sem tudi prvič noseča. Močno upam, da bo nosečnost potekala brez večjih zapletov in da bo "dojenček/-ica" zdrav/-a.
Lepo preživljanje tednov vsem nosečkam.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?