Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 17:42:04
|
|
|
|
Teni_
|
Ti kar vloži vlogo. Milim, da bi jo morala dobit. Jaz sem vlogo nesla prejšnji teden. Moja kolegica je ravno zadnjič dobila odločbo. Glede na to, da je napisala, da rabi za garderobo, je 20.000 SIT kar nekaj. Ti kar daj vlogo, pa boš potem videla. Upam, da boš rešila, tako da bo za tebe najboljše. LP, Mojca:rozica: P.S. Jaz sem napisala, da rabim za kurjavo(na olje), za to 100% dajo denar.
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 19:42:52
|
|
|
|
SISI25
|
Problem je v tem da ima obrazce ona delavka in ti mora ona dati obrazec. Meni pa ga ni hotela niti dati.
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 19:44:10
|
|
|
|
Annny
|
Pokliči njenega nadrejenega in obrazce izrecno zahtevaj!
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 19:44:47
|
|
|
|
Annny
|
Do obrazca je upravičen vsak, drugo pa je, ali tvojo prošnjo odobrijo.
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 19:47:01
|
|
|
|
Teni_
|
Obrazec ti mora dat. Sicer ne vem, kako je to pri vas(od kod si), pri nas na Pesnici imamo spodaj eno okence, kjer dviguješ pole in še nikoli noben ni nič spraševal. Tista, ki pa ima preko družine, ima tudi vloge, ampak jaz vedno spodaj vloge vzamem. Kaj pa če se zapelješ kam drugam na kakšni bližnji CSD in tam vzameš vlogo. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 19:55:14
|
|
|
|
polona
|
Obrazce 100% lahko kupiš v DZS.
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 20:07:06
|
|
|
|
SISI25
|
Dobra ideja, bom na drugem CSD dvignala. Samo problem je ker imamo pri nas toćno določeno refernetko in je potrebno vlogo nesit k njej. To me bo šele grdo pogledala.
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 20:36:58
|
|
|
|
Teni_
|
Ona nima kaj grdo za gledat. Kolikor sem jaz zvedela, se te vloge pošljejo naprej(sem pozabila točno kam) in potem tam odločajo kdo dobi pomoč in kdo ne. Vso srečo! Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 21:19:03
|
|
|
|
Taša
|
Obrazce si lahko sprintaš na strani CSD - Šiška. Poglej!!! LP
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 4.10.2004 22:14:58
|
|
|
|
dolly
|
Mi lahko zaupas kako se pise ta referentka! L.P. Renata
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 5.10.2004 12:19:24
|
|
|
|
ronja5
|
OJLA! Meni so pred časom rekli, da je ta pomoč samo za nujne življenjske potrebščine, oblačila pa lahko dobim na Rdečem križu! Najbolje je, da napišeš da potrebuješ denar za kurjavo, ozimnico, neplačane položnoce, hrano, ipd.Mislim, da ti pomoč pripada! LP! RONJA!
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 5.10.2004 12:52:22
|
|
|
|
SISI25
|
Joj njenega priimka pa resnično ne vem, ker grem vedno kar na njena vrata. Je pa malo starejša ženska. Bom pogledala ko bom nesla še enkrat vlogo.
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 9.10.2004 19:03:06
|
|
|
|
Abby
|
Pozanimaj se na drugem CSD, da vidiš, kakšna je drugod praksa, ker te na domačem lahko poskušajo nategniti - to sem že nekje napisala. Tebi se očitno dogaja točno to. Sicer pa ne vem, kaj si mislijo, kdo je upravičen, če ne ženska v tvojem položaju. Morda narkič, ki mu je zmanjkalo za drogo?! Pa verjetno moraš dobiti tudi 2 paketa za novorojenčka. Sicer pa boš po rojstvu otrok - kot družina - upravičena do podpore do določene višine, kar se izplača poleg starševskega (če nisi zaposlena). Kot razlog za izredno pomoč je praviloma sicer elementarna nesreča ipd., čeprav bi kazalo poskusiti tudi z navedbo, da ne moreš kupiti kurjave, zimskih oblačil ali kaj takega. Upam, da ti bo uspelo čimprej urediti stvari.
|
|
|
|
izredna socialna pomoč-obup 10.10.2004 8:58:07
|
|
|
|
Abby
|
POPRAVEK. Zimska oblačila niso razlog. Razlog je kurjava in če ti nepopravljivo crkne peč ali štedilnih ali kaj podobnega. Sicer pa pošlji vlogo PO POŠTI in se pisno in uradno pritoži, če je negativen odgovor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?