|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popkovna kila
4.10.2004 16:33:47   
kimi
Moj mali sinček je po rojstvu dobil popkovno kilo. Sedaj čakamo ali bo moral na operacijo ali ne? Ali obstaja kakšna nevarnost ali ponavadi take operacije potekajo brez težav?:zmeden:?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   popkovna kila
4.10.2004 20:37:45   
puncica
Tud naša 4 mesečnica ima popkovno kilo pa sploh ne mislimo na operacijo, saj baje se to popravi samo od sebe:zmeden: Ji pa vedno ko jo previjemo porinemo popek noter, pa se mi zdi da je boljše, no baje da se to popravi do enega leta drugače pa je potrebna operacija. Ti nič na to ne misli, pa ne skrbi. Kaj pa pediatrinja pravi. Naša je glupa, mu je dala eno gazo gor, pa zalepla z trakom (mikropore) pa se mu je potem komi dol odlimal, tako da zdej sam z povijalnimi povijamo da ji mal noter tiši tist popek. Je pa kar grozn za videt, ko se ji noter tako grozno vse pretaka, da se že na daleč čuje. No mi čakamo da bo zginlo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   popkovna kila
5.10.2004 16:44:55   
kimi
Puncica ta vaša je pa res glupa, da kr glava boli. Sicer se je našemu malčku tako popravilo, je iz 2 centimetrov izbočenega popka nastal že tak, da izgleda kot, da so mu ga narobe zavezali. Jaz sem popek kar pod pleničko stisnila,ko sem ga previjala pa se mi zdi, da se je kar obneslo

:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   popkovna kila
5.10.2004 20:01:33   
puncica
Ma ja ful je blesova, sem kr jezna nanjo, nima pojma:grrr:. Pa še ful je neki cincala je rekel moj dragi da sploh ni vedla kaj bi nardila da bi bilo prav. No pol smo šli pa še na UZ kolkov v Kranj, pa je una zdravnica tam tud rekla da je to itak brez veze, da se samo popravi, drugač pa bi morala nardit kožno gubo, da ta kožna guba pol popek noter tiši. Tud pri nas se mi zdi da se je popravl, je mela kar veliko, pa je zdaj boljš, ne napenja se več tolk se je pa velik ko je bila mlajša, verjetno je zarad tega pol to nastal. Upam da bo čim prej zginlo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   popkovna kila
7.10.2004 21:09:28   
Eti
Tole z microporom ni tako neumno, ceprav te srce boli, ko ga odstranjujes, ker se zelo trdno prilima na kozo. Nam je pediatrinja predlagala zlozeno gazico, cez pa micropore, povedala je, da bi se popek popravil sam od sebe, njene izkusnje pa so, da gre na ta nacin hitreje. Torej je na tebi, da se odlocis. Jaz sem za odstranjevanje uporabila z oljem namoceno palcko in med kopanje pocasi vlekla dol. Pri nas se je popravilo v enem mesecu. :bravo:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?