Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 10:13:37
|
|
|
|
facka
|
Wonderbra jih ima, samo so full dragi, jst sem ga kupila enkrat v New Yorkerju, samo, ko sem prvič hotla zategnit vrvice, so se strgale, potem sem pa kar skupi zvezala
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 10:28:29
|
|
|
|
ery
|
Kje pa se da kupiti te wonderbra? A pa dobr stojijo?
|
|
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 11:18:36
|
|
|
|
facka
|
Za prosto prodajo ne vem, kdo jih prodaja, vidla sem jih pa v katalogu La Redoute se mi zdi.
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 11:30:22
|
|
|
|
ery
|
Sem mislila, da jih prodajajo v Emporiumu, pa jih ne-sem klicala. Kje pa se jih da dobiti?? Al pa še kakšne druge firme, ki se spredaj regulirajo?
|
|
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 13:42:32
|
|
|
|
bipsy
|
se mi zdi da sem takšne vidla v katalogu neckermann,......
|
|
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 13:43:27
|
|
|
|
cicido
|
Vidim, da si blizu Skofje Loke, zato probaj v O-KEY INTIMI v Skofji Loki. Tam imajo super modrcke. Ena trgovina je v mestu, ena pod zdr.domom.
|
|
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 14:04:56
|
|
|
|
ery
|
Cicido, al majo za majhne joške tudi dobre modrčke? Ej a maš mejbi cifro od njih?
|
|
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 19.3.2007 19:10:31
|
|
|
|
iva01
|
če se ne motim Wonderbra prodajajo v Nami v LJ, vsaj včasih so.
|
|
|
|
RE: Modrčki, ki se spredaj "zavežejo" 23.3.2007 13:35:30
|
|
|
|
iva01
|
Odkar je prenovljen odelek jih več ne prodajajo v nami, sem se na lastne oči prepričala, upam da ni kera zarad mojga napačnega podatka v nami Wonderbra iskala, sorry
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?