|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 12:29:16   
jagoda
Ojla!

Mene pa zanima koliko časa po porodu ste dobile menstruacijo? Jaz sem zdaj 10 tednov po porodu, polno dojim, pa se mi zdi, da me tak zvija kot da jo bom že dobila. Pa tečna sem, kot pri PMS. Je možno, da jo dobiš tako kmalu, če polno dojiš???

Hvala za odgovore!

jagoda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 12:41:26   
JASNA D
Tudi to je možno. Hormončki ne upoštevajo ravno teorije o polnem dojenju in podobnem. Žalost ali sreča, kakor za koga. Tudi jaz sem jo dobila zelo hitro - rodila 13.9., M pa že 1.11..

Lp, Jasna

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 12:57:13   
puncica
polno dojila pa sem jo dobila ko je bla tamala stara 3 mesce, tako da ja je možno:zmeden:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 13:50:00   
willma
Ola!
Možno, ja:(
Jaz tudi polno dojim pa sem jo dobila 10 dni po 7 tedenski čišči.....za:((:((:((

Hmja, kaj čmo:)

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 14:16:23   
mammika
Ja jest sem jo dobilo po3 mes. pa pol 2 mes. nil potem pa normalno naprej.
Lp :sloncek::sloncek:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 14:17:02   
mammika
Pa 2 mes. nič (da nau kera mislla da mi je teklo kot Nil):)-:)-:)-

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 15:04:35   
Anonimen
6,5 meseca po porodu, še vedno dojim (5x - 6x) en obrok pa imamo gost, navadno kosilo...Je bilo pa tako kot pred nosečnostjo, 1. srednja močna krv., 2. dan še čisto malo, 3. dan pa adijo!!! Baje še tečna nisem bila....

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 15:55:51   
SILVA
3 mesec po porodu:grrr::grrr:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 16:45:39   
VITA74
ojla tudi jaz sem tista nesrečnica 3 mesece po porodu s polnim dojenjem :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 17:07:27   
frutka_
Jaz sem 3 mesece po porodu in še jo vedno čakam...

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 20:12:45   
tina.nika
Jaz sem rodila 22.2. pa se vedno nimam M:hudicek:Pa nic bat, nisem spet v9nebesa.Mislim, da bo zdej kmalu prisla, ker se cca. zadnje pol meseca bolj manj dojiva. Lahko, da se ti pa se krci maternica?:zmeden:
LP, Tina

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj M po porodu?
4.10.2004 22:26:45   
pika8
Jaz pa sem 4.5 mes. po porodu ,se polno dojiva,pa še tudi nič ni videt.:sloncek:
LP:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?