|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje
18.3.2007 22:18:49   
malecka
Danes sem čistila kuhinjo, kako se vse nalima na  omarice user posted image  pa to je za zjokat čistiš kot bedak pa za kak mesec ni več nič videti. Najprej sem očistila štedilnik z rolom user posted image  user posted image  potem sem se spravila na hladilnik, ta niti ni bil tako grozen, no potem pa omarice....... in po tleh user posted image  saj veste kako gre to. In sedaj user posted image  vse se sveti kot user posted image user posted image user posted image  
No sedaj pa moram reči še to pri čiščenju sem danes prvič uporabljala krpe iz mikrovlaken- so bile sedaj v akciji hofer- in veste kaj user posted image  super so za velik stvari sploh nisem rabla čistil, okna, ploščice, omarice... le topla voda. user posted image  ha bo katera rekla da prodajam user posted image  ampak jaz se trudim, da uporabljam čim manj čistil. user posted image

no sedaj pa še ve povejte s čim namažete po tleh, da se tako sveti. Men se zdi da ta pingvin wix več ni tako dober kot je bil včasihuser posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.3.2007 9:58:35 >

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje
18.3.2007 22:36:31   
Anonimen
Ja mene je zadnjič skor kap k je zjutrej sonce direkt na omarce posijalo in sem iz strani vidla kakšne souser posted image , prašno vse....pa jih vsak teden na hitro obrišem po frontah.user posted image

Jaz tudi drugače uporabljam te krpice iz hoferja - so ful dobre.

Za potleh pa jst uporabljam emsal k mam laminat, enkrat mesečno al pa enkrat na dva meseca, kukr sm pri volji pa umije z emsalom za trdovratno umazanijo oz. za odstranjevanje loščil pol ga pa spoliram z prontotom za laminate.

Za ploščice mam pa tud loščilo od prontota.

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.3.2007 9:58:54 >

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čiščenje
18.3.2007 22:42:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

user posted image  ha bo katera rekla da prodajam user posted image  ampak jaz se trudim, da uporabljam čim manj čistil. user posted image

Če se potrudiš priti še k meni, te ne bom zašpecala moderatorjem user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.3.2007 9:59:12 >

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 6:56:57   
Anonimen
Tole za po tleh mazat pa mene tut zanima kaj uporabljate. Jas sem že probala glanzer in wix pa ni tak kot je bilo včasih. Včasih je bil najboljši tisti pingvin moder, pa ga sedaj ni za dobiti.
kar se pa tiče praha pri men je pa tako ko ga pobrišem se že sproti spet nabere, ker imamo kar cesto zraven hiše in to makedam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 8:21:41   
Anonimen
Jaz imam posebej za to namenjeno visoko dioptrijo user posted image , da vse te svinjarije ne vidim. Ker mi niti pod razno ne znese takole pucat, pa bolje, da spregledam, ker je grozno. Se pa tudi sama trudim s čimmanj čistili vse zrihtat, če že rihtam. Po tleh pa nič ne mažem, ker edinkrat, ko sem, sta mi cucka skoz padala po tleh, jaz pa skoraj. Bi rabila drsalke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.