Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dopust-dobre izkušnje, kje?? 18.3.2007 22:00:09
|
|
|
|
cmokec
|
O, kam si pa ti poniknila. Midva vsako leto rečeva, da drugo leto gremo pa sigurno drugam, pa smo letos spet (že 5 leto) plačali avans za Novigrad. Saj nama je super, samo plaža je bolj tko-tko. Izgovor, da vsa obtičala v Novigradu so pa otroci . Ker je blizu, bungalov čisto ob morju, veliko sence, igral,velikomiru, dobra hrana in slovenski pediater (iz KR) 24 ur na dan. Pa veliko prijateljev sva tam že dobila, tako, da se za termone že s kom dogovarjamo, da smo skupaj.
|
|
RE: dopust-dobre izkušnje, kje?? 18.3.2007 22:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj joj, snadika, se vid, da te ni nic tuki .. Imas poseben forum 'Pocitnice na Jadranu' pa tam mal pobrskaj, ce najdes kaj zanimivega. Mi gremo 11. leto na Pag, tko da ti zal ne morem pomagat.
|
|
|
|
RE: dopust-dobre izkušnje, kje?? 18.3.2007 22:26:33
|
|
|
|
andrea-2
|
Zdravo, mi hodimo ze nekaj let V zadar, naselje Borik, kjer imata lastnika Marko in Mira res lep apartma super za otrkoe z mega veliko teraso, morje 80 m oddaljeno, pa se na otok Ugljan te peljejo z čolnom na celodnevo kopanje + zadnji da častijo večerjo. Mi in mogi drugi so zelo zadovoljni. Če želiš ti pošljem slike na mail. Andrea
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?