|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fosilka me vami!
4.10.2004 10:16:16   
tia
Pozdravček,

tako pa sem se končno preselila med vas,ki ste v veselem pričakovanju,9nebesa.
Fosilka pa zato,ker sem se preselila iz sosednjega foruma zanostitev in ovulacija,na tem forumu pa sem bivala kar precej časa,pa smo se me ,ki že en čas vstrajamo pri tem forumu poimenovale fosilke.

Sedaj sem v pričakovanju prvega pregleda,ki pa bo nažalost :( komaj 3.11.,joj sicer nevem kako bom do tega datuma zdržala,ne da bi vedela,da je vse v redu.

Pozdrav,vsem v 9nebesa.

LP

Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Fosilka me vami!
4.10.2004 10:22:23   
Pikapolonica
TIA,

najprej čestitke iz srca. BRAVO!:bravo::bravo::bravo::bravo: Res lepo je, ko med nas pride še katera iz debate ZA NAS. Tudi jaz sem tam začela, nadaljujem pa tukaj, v 9nebesa. Zato te seveda prisrčno vabim, da se nam pridružiš. Saj veš, BEJBI, MAVRICI, BONI, meni... ki smo bile v debati ZA NAS od začetka. Zdaj nas je že več, in tako čvekljamo in čas hitreje mineva. Tudi tisti, ki ga moraš preživeti do prvega pregleda.

Drugače pa, samo pozitivne misli v glavico in nič se ne boj. VSe bo v redu!

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (34t 5d)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Fosilka me vami!
4.10.2004 10:29:20   
BONI*
Najprej čestitke za :modri::roza:! Lepo je videti, ko se nam pridruži tudi kakšna tako imenovana ˝fosilka˝. Upam, da ti bodo kmalu sledile še ostale!

...ja valda, da bo vse vredu! Ti se kar lepo pomiri in uživaj v sreči, ki te je doletela.

Lp, Boni

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Fosilka me vami!
4.10.2004 10:42:23   
Bejba
Hojla Tia
Evo, še ena iz začetkov ZA NAS ti iz srca čestita. Ne sekiraj se in misli pozitivno, pa bo vse v najlepšem redu. Pridruži se nam v 9nebesa, kjer čvekamo, si svetujemo in pomagamo.
Uživaj v svoji sreči!

LP; Bejba

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Fosilka me vami!
4.10.2004 10:52:45   
beba76
:bravo::bravo:Čestitke!!!:bravo::bravo:
Črne misli pa kar na stran; raje razmišljaj o svoji :duda:, pa bo le-ta pridno rasla v tvojem bušiju.

Beba in :):):duda:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Fosilka me vami!
4.10.2004 12:28:46   
ninca
:bravo:ČESTITKE ZA :duda::bravo:
GLEDE PREGLEDA PA...VZDRŽI V VESELEM PRIČAKOVANJU9nebesa

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Fosilka me vami!
4.10.2004 14:26:50   
Anonimen
Tia, č e s t i t k e!!!! še tukaj:):bravo:9nebesa:rozica::darilo::sloncek:

(odgovor članu tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Fosilka me vami!
5.10.2004 14:30:27   
pia1
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: no naj ti se jaz iz srca CESTITAM!!!!!!!!!!!!
seveda bo vse cool, pa tud cas tko hitr leti, da kr ne mors verjet... uzivaj v nosecnosti, pa se se kej beremo! pa se eno :rozica: zate in za :duda:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?