|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naši malčki
4.10.2004 8:48:39   
MINEJA
Mene pa zanima kakšni so kaj vaši malčki?
Kaj vaši malčki najraje počnejo?
Kaj in s čim se igrajo?
Kaj najraje jedo in pijejo? Česa ne marajo?
Koliko spijo čez dan, ponoči?
Ali že plazijo (kdaj), sedijo (kdaj), hodijo (kdaj)?
Ali so radi v družbi ljudi?
Se bojijo neznanih ljudi?
So sramežljivi?
...

:sloncek::sloncek::sloncek:









Neposredna povezava do sporočila: 1
   naši malčki
4.10.2004 9:09:31   
puncica
Najraje se nosi okol da vse vidi in registrira:bravo:
Igra se z vsem kar ji daš, no nima še priljubljenih igračk:)-
Ja za zdaj je še sam mlek, pije pa čaj, bomo vidl čez kak teden kako bo :)-
Ja naša še kar ležka, pa bi rada sedela, tako da če jo postaviš s pouštri že prav veselo sedi in se smeje ko zmešana:)-
Ljudi se ne boji, se vsem smeji, tud pri nobenmu ni jok, razen če jo nekot čudn držijo pa ji ne paše al pa da ji dudo noter tišijo ko ji ne paše:grrr:
Tud sramežljiva ni vsaj za zdaj ne.

Sploh je pa naša piška stara šele 4 mesce, tako da za svoje mesce kar dobr:bravo:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   naši malčki
4.10.2004 9:44:56   
Anonimen
Ciao.... pa začnimo: naš Timothy je simpatični svetlolasec,sedaj so se mu zadaj začeli kravžljati laski marsikdo ga zamenja za punčko.Je zelo živahen in zahteva popolno pozornost.Zelo rad prime v roko omelo ali močovileda in puca:)-:)-:)-zato že sedaj pravimo da bo odprl čistilni servis ko bo velik.Prav ta dva našteta predmeta sta najbolj priljubljeni njegovi igrači,rad ima tudi slikanice o živalih.pa glasbo.Kaj dosti ne mara jesti razen maminih dojk,kar naprej ji leze v majico.Če je z njim vse v redu prespi celo noč od 22h pa do 10h zjutraj.Plezati je začel točno ko je dopolnil 9 mesecev.Shodil je z 11 meseci.Je zelo sramežljiv potrebuje kar nekaj časa,da se navadi na tjca v bližini,hudo joka,če ga tuja oseba prime v naročje.Upam da ga bo minilo.Ker se pri nas vedno zbere veliko ljudi,je rad v družbi.Da ne napišem romana bom sedaj končala..POzdrav.....:sloncek::sloncek:

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   naši malčki
4.10.2004 10:14:18   
BARBARA R.
Stara je štiri mesece.Najraje gleda premikajoče veje ali TV.Pije materino mleko,poskušamo s riževo kašico vendar ne gre v slast.Zaspi z ninico,ki jo tudi v budnem stanju vlači na glavo.Spi 08.00-10.30,12.00-15.00,20.00-22.30,23-00-06.00,pribljižno tako pol ure gor ali dol.Za sedaj so ji ljudje še zanimi,tako da se jih ne boji in rada opazuje svet okoli sebe.Gruli in se smeji,trenutno so aktualni zlogi; aga in age.
Lep razvoj vsem našim sončkom!

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   naši malčki
4.10.2004 10:36:16   
malika
Moj je star 8,5 mes in se najraje igra z avti in vlakci, ki spuščajo glasove.Zelo rad tudi podira stolp iz kock in se igra s loncem in kuhalnico.
Sedi že od 6 meseca, prav tako plazi, po novem tudi kobaca.Že zelo zgodaj se je začel postavljati na nogice in v tej starosti se je že 2 krat spustil.Dvigne se na prav vsako stvar(kuhinjski predali, kavč, stolček za hranjenje,...)
Od hrane ima najraje še vedno mamino ziziko, pa tudi juhice in mesek.Mlečnih kašic ne mara, prav tako tudi ne nobenega drugega mleka.Da poje kakšno zelenjavo ga moram prelisičit.
Spanje? Kaj je že to?Ponoči se zbuja na 2 uri ali manj odkar se je rodil, čez dan pa spi 2-3x in to nekje po 1 uro ali uro in pol.
Najraje je v družbi otrok ali pa tistih odraslih, ki ne rinejo v njega in ga pustijo pri miru, da ima čas sam raziskovat in če ima željo katerega videti od blizu, gre sam k njemu.Obožuje pa babico in dedka pa teto po moji strani, ker stanujemo skupaj, druga babica in dedek pa preveč rineta v njega in se v njihovi bližini ne počuti najbolje.
Neznancev se boji, sramežljiv pa zaenkrat še ni.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




termometer
Admin

Kateri termometer uporabljate?

digitalni za pod pazduho (33%)

ušesni (17%)

čelni / brezkontaktni (50%)


Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!