Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 11:24:43
|
|
|
|
Tiamo
|
Lani :zmeden:...zdaj me je prijela panika....:zmeden::zmeden: Ker je po abraziji potrebo počakati vsaj 3 mesece za ponovno zanositev, smo pazili, upam da dovolj. A ni tako, da izvenmaternično nosečnost spremljajo hude bolečine?? Hvala ti za odgovor, Tia 74
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 11:28:45
|
|
|
|
bambi
|
Draga Tia74 mislim da ni razloga za paniko. Vseeno pokliči svojo G ali pa v bolnico in vprašaj kaj bi lahko bilo. Tudi če si noseča ni bojazni in lahko gre za vgnezditev.... minila sta 2 meseca po abraziji in ni nobene nevarnosti tudi če si noseča. BAmbi
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 12:02:16
|
|
|
|
Janeja
|
Tia74, tudi jaz sem mnenja, da ni razloga za paniko. Sem pa v skoraj enaki situaciji glede čudnega dogajanja (nisem pa imela abrazije): 21 dan majhen rdeče-rjav madež, pa 22 dan spet nekaj malega, danes 23 dan pa nič:zmeden: Sem prebrala vse o vgnezditveni krvavitvi, ki naj bi se pojavla nekje 6-8 dni po oploditvi jajčeca. Men se je ta čuden rjavkast madež sicer pojavil 10 dni po ovulaciji (po mojih izračunih), ampak dokler se :hudicek: res ne pojavi še vedno upam, da je to to in da bom drug teden lahko u 9nebesa . Držim pesti tudi zate, saj mislim da po dveh ciklusih ni panike, tud če si noseča. Razmišljaj pozitivno in javi ko bo kaj novega. LP :rozica:
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 12:15:27
|
|
|
|
Tiamo
|
hvala, ker ste me umirile. Klicala sem tudi ginekologinjo in je rekla, da ni panike, naj jo pa obvestim, če se bodo flekci nadeljevali v nedogled. Prejle sem šla na WC in je bil spet flekec in tudi v urinu je bila prisotna :hudicek:, tako, da imam verjetno samo vse zmešan in da je vse ok. Znam pa paniko narediti iz nič:ups:. Hvala vam :rozica: Lp Tia74
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 13:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Janeja, meni se je zgodilo isto in 4 dni po prvem madežu je prišla tista prava, gosta, močna "tetica". Upanje hranimo za naslednji mesec ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?