|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se mi dogaja ta ciklus....
4.10.2004 7:55:42   
Tiamo
Pozdravljene, potrebujem nasvet...

Bila sem na abraziji, od tega je preteklo 2 meseca. Prva dva ciklusa menstruacije sta bila normalna (na 22 dni), z rahlimi bolečinami, mazolji,.... No tretji ciklus pa je čuden, rjavi flekec na 23 dan, potem 2 dni nič, pa spet rjav flekec,... Kaj menite? Bi morala k ginekologu? Se je kateri dogajalo podobno?

Lp Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.10.2004 11:24:43   
Tiamo
Lani

:zmeden:...zdaj me je prijela panika....:zmeden::zmeden:

Ker je po abraziji potrebo počakati vsaj 3 mesece za ponovno zanositev, smo pazili, upam da dovolj.

A ni tako, da izvenmaternično nosečnost spremljajo hude bolečine??

Hvala ti za odgovor,

Tia 74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2004 11:28:45   
bambi
Draga Tia74 mislim da ni razloga za paniko. Vseeno pokliči svojo G ali pa v bolnico in vprašaj kaj bi lahko bilo. Tudi če si noseča ni bojazni in lahko gre za vgnezditev.... minila sta 2 meseca po abraziji in ni nobene nevarnosti tudi če si noseča.

BAmbi

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2004 12:02:16   
Janeja
Tia74, tudi jaz sem mnenja, da ni razloga za paniko.

Sem pa v skoraj enaki situaciji glede čudnega dogajanja (nisem pa imela abrazije): 21 dan majhen rdeče-rjav madež, pa 22 dan spet nekaj malega, danes 23 dan pa nič:zmeden:
Sem prebrala vse o vgnezditveni krvavitvi, ki naj bi se pojavla nekje 6-8 dni po oploditvi jajčeca. Men se je ta čuden rjavkast madež sicer pojavil 10 dni po ovulaciji (po mojih izračunih), ampak dokler se :hudicek: res ne pojavi še vedno upam, da je to to in da bom drug teden lahko u 9nebesa .

Držim pesti tudi zate, saj mislim da po dveh ciklusih ni panike, tud če si noseča.

Razmišljaj pozitivno in javi ko bo kaj novega.

LP :rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2004 12:15:27   
Tiamo
hvala, ker ste me umirile.

Klicala sem tudi ginekologinjo in je rekla, da ni panike, naj jo pa obvestim, če se bodo flekci nadeljevali v nedogled.

Prejle sem šla na WC in je bil spet flekec in tudi v urinu je bila prisotna :hudicek:, tako, da imam verjetno samo vse zmešan in da je vse ok.

Znam pa paniko narediti iz nič:ups:.

Hvala vam :rozica:

Lp Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2004 13:56:56   
Anonimen
Janeja, meni se je zgodilo isto in 4 dni po prvem madežu je prišla tista prava, gosta, močna "tetica".
Upanje hranimo za naslednji mesec ;)

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2004 14:13:58   
Janeja
UnderEja, kot sem že rekla: dokler :hudicek: ni upanje obstaja. Drugač pa v novo akcijo :sloncek: naslednji mesec.

Pa glede na to koliko časa se ene matrajo sploh ne smem bit preveč razočarana že zdaj (po 4 mesecih). Tudi moj prvi :angel: naju je razveselil šele po 7 mesecih.

Pa saj sama veš, čisto vseeno pa nam tudi ni, ko se namesto :modri: ali :roza: prikaže :hudicek: .

Kako dolgo pa že vidva poskušata?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?