|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VOLITVE!!!
3.10.2004 19:43:01   
Pia73
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ZA JANŠA!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Meni politika smrdi :ups: ampak sam, da je Rop odletel! Ker je res bedak!!! JUUUUHUUU!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Sem bla na volitvah! :bravo: JAZ!!!

Sem vesela!!!!!! Res!!!!!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-

LP Pia73 :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VOLITVE!!!
3.10.2004 19:46:50   
Anitka
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Hoj PIA 73 a ti si pa naša nova političarka;) Me veseli, da si vesela in morda bi bilo res še najboljše, da Rop gre in morda bo prišlo do kakih sprememb v naši predragi Sloveniji.
Sicer pa tudi meni politika smrdi!

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VOLITVE!!!
3.10.2004 19:52:47   
Aly

Kot strankarsko neopredeljena - lahko samo dodam to - SPREMEMBE SO VEDNO POZITIVNE - spremembe vodijo naše življenje - naše lastne spremembe, spremembe bližnjih, znancev, drugih ljudi, nenazadnje tudi politične oblasti...... Torej :bravo::bravo::bravo: .

LP Aly

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VOLITVE!!!
3.10.2004 21:07:19   
CUKRČEK
:):):):):):):)((:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:):):):):):):):):)
ZA JANŠO

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VOLITVE!!!
3.10.2004 21:22:24   
neni
Jaz tudi navjam za vsake spremembe, sploh pa za tiste na tem forumu.:bravo:
Punce, na :modri:.
Neni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VOLITVE!!!
4.10.2004 8:19:08   
Maša26
Se pridružujem, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Prvič sem zmagala :):)

Seveda moramo biti pripravljeni na hlode, ne samo polena pod noge, ampak vseeno :):):)

Me veseli, da ste tudi ve vesele, pa le niso vsi za LDS, super!!!

Ja, tudi spremembe na tem forumu so zelo dobrodošle, z veseljem se preselimo višje!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VOLITVE!!!
4.10.2004 10:45:06   
bambi
JAz tudi vesela :bravo::bravo::bravo::bravo:
Mislim da bistvenih sprememb ne bo, ampak vseeno je upanje večje a ne????
Bambi

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VOLITVE!!!
4.10.2004 10:55:42   
Lučka*
tudi jaz sem vesela, da je LDS peljala končno malo krajši konec.:bravo::bravo::bravo::bravo: Bo že držalo, da je čas za spremembe!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VOLITVE!!!
4.10.2004 13:14:13   
Majči
Ja, ja čas je za spremembe a dvomim, da jih kdo od naših politikov lahko naredi........

Kakor koli, upam, da bojo te spremembe, katere so omenjene kaj kmalu vidne! Naš parlament pa je že itak podoben otroškemu vrtcu!
Jaz nisem volila - sem popolnoma politično neusmerjena!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VOLITVE!!!
4.10.2004 14:33:26   
princeska
Jaz sem tud vesela da bodo spremembe, ampak defitivno mi pa ni všeč da je zmagal Janša. Mi sploh ni všeč in sem prepričana da ne bo nič boljše kot je bilo.
Ampak važno je kaj misli večina in večina se je tako odločila, zato vam vsem ki ste volili SDS čestitam in upam da imate prav!:rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   VOLITVE!!!
4.10.2004 16:00:36   
Gea1
:bravo::bravo::bravo::bravo: za Janšo sem tudi jaz. Samo, da je končno prišlo do sprememb. Ker te so bile že krvavo potrebne!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   VOLITVE!!!
5.10.2004 7:28:08   
klarisa
Še vedno za LDS ampak z Drnovškom na čelu...

pa pa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.