|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PUNCE, DRŽIMO PESTI ZA PIKO74!!!!
3.10.2004 19:39:46   
Pia73
Jutri smo 04.10.2004, se spomnite, to je datum, ko dobi naša draga Pika74 izvide za PAPIII! Saj bodo sigurno v redu a vseeno za podporo Piki74 držmo pesti!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Jaz jih bom držala, tudi med spanjem! :ups: No, bom poskusila, se bom trudila, no! :ups:

Punca je res pravi :angel: , vedno nas podpira, razveseljuje in kida stran slabo voljo! Zatorej punce, držte pesti, še na nogah prosim!!!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Lp Pia73
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.10.2004 19:47:46   
ninca
držim pesti za piko74 :miska::miska::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2004 19:47:54   
pika74
Pia73 :love::love::love:

Ti pa znaš človeka spravit v dobro voljo.

Sm čist brez besed.
Cel dan že šetam na RR pa dol pa gor, pa neki se delam, da sm OK, pa ni glih izi. Zjutrej sm celo mal jokala. Pa sej mi ni glih podobn. Ampak po radiu je bla glih Dido in pol se je sam seštel in solzice:((... kaj pa če mi jutri reče, da je PAPIII pozitiven. Pol pa sploh najboljš, da kar popravim svoj opis in ga spremenim v ... in se preselim na kakšen forum, kjer ne govorijo o otrocih temveč o nečem drugem.

Ampak ko pa Pia73 pride, se mi pa kar zjasni:love::love::love: in si mislim, če je ona tak optimist, k je tolk preživela in dala skoz, pa če je Tii ratalo, k je tud ena od fosilk... bo pa tud nam enkrat.

Pia73 :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: kaj bi jaz brez tebe:zmeden:.

Hvala

Sam lepo prosim, ne na nogah 8) - dejte rajš noge u luft pa :sloncek::sloncek:, da ne bom pol jest kriva, k boste sam eno črtico vidle8).

Lp,
Pika74
:metulj:

... sej ne morm verjet...Pia73:ups::ups::ups:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2004 19:48:05   
Anitka
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tudi jaz sem zraven in že držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2004 19:53:08   
Pia73
Ej, pika74 brez šale! :)-:)-:)- Jaz lahko držim tud na nogah pestke! :miska::miska::miska::miska::miska: Res, hopacupat itak ne smem, pa še kontracepcijo imam v rit, tak da itak ni panike! Za ostale pa ne odgovarjam! :)-:)-:)-

Drž se Pika74, veš tudi če bi bil izvid pozitiven, kar ne bo (mislim na PAPIII, da ne bo nesporazumov :ups: ) se da vse urihtat, tudi :duda: veš! Če ti je pa dolgčas se pa k meni oglas! Pri nas ni nikoli dolgčas,..... :)-:)-:)-

Lp Pia73

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2004 21:20:54   
neni
Pika 74, jaz imam tudi židan cajt in držžžžiiimmm pestke zate. Tako močno, glej :miska:

lp Neni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2004 21:40:42   
Janeja
Se pridružujem vsem ostalim pri držanju :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pika74, boš vidla da bo vse OK, saj tolk dobrim :angel: kot si ti se pa res mora enkrat vse na dobro stran obrnit.

:miska::miska::miska: pa :rozica::rozica::rozica: za tebe

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2004 21:41:31   
tinka-pepa
:bravo:držim pesti za dober odgovor:bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2004 21:51:36   
ZARA
jst in :roza: zara tud pestke drziva za piko74:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2004 22:15:24   
pika74
:rozica:Punce:rozica:

Ve ste pravi :angel:Pia73:angel:ninca:angel:Anitka:angel:neni:angel:Janeja:angel:tinka-pepa:angel:zara:angel:in ostale:angel:. Kej tazga še nisem dožvela. Mi gre kar na jok:((. Kok ene topline, ljubezni, dobrote, sočustvovanja, podpore... in pozitivnosti je na RR. RR kar žari :love::love::love::love::love::love:.

Res sem vesela, da sem z vami. Ne vem, kako naj se vam zahvalim za vse to.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Jutri ob 6h popoldne bom zvedla. Sam upam, da mi G ne bo spet kej hotu odščipnt. Zadnč me je tko zabolel:(, kot da bi mi neki iz srca odščipnu...
Drugače sta pa tudi Donja in PikaPolonica v podobni situaciji. Za PikaPolonico bomo :miska::miska::miska::miska: 6.10., za Donjo pa konec oktobra:miska::miska::miska::miska:.

Mi je kar lažje....

Lahko noč :angel:in lepe sanje vam želim9nebesa.

Pika74

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2004 22:20:44   
eva1
Vse naj-držimo pesti, da bo vse ok!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Eva 16t in :duda:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2004 22:22:05   
ZARA
drzimo drzimo pestke... sporoci kako bos opravla...nocko v upanju...

papa :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2004 7:04:03   
anadejka
Joooj me cel vikend ni bilo nič na RR,pa sem zdaj vidla da držite pestke za Piko,normalno tudi jaz :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa sm slišala da tile :angel:na RR zlo nucajo ,zato ti jih pošiljam cel kufr še teh :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:sam da bodo izvidi dobri.Veliko sreče Pika danes!!!!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2004 7:07:16   
biba77
Ojla,

meni pa je racunalnik nagajal, pa nisem mogla vceraj napisat:
JAZ TUD DRZIM PESTI, Pika74!!! :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.10.2004 7:09:15   
biba77
Ze drugic pisem ta post, ko me racunalnik ze od petka zaj....

Pika74, jaz tud drzim pesti za pravi rezultat!!! :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.10.2004 7:51:48   
Anonimen
:rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel:držim pesti:angel::angel:

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.10.2004 8:20:35   
Maša26
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa še 100krat, da bo le bp!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.10.2004 8:41:12   
tinkamiška
Tudi jst držim pesti za Piko!!!:miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.10.2004 9:54:08   
Donja
Pika74, sem že čez vikend mislila nate in PikaPolonico, ker pa imam rač in splet samo v službi, sem bila odločena, da vama danes nekaj napišem, ker vem kako se počutita. Bila pa sem zelo presenečena, ko sem videla koliko punc misli nate. In ker je toliko :angel:,:miska:,:metulj: in najboljših želj, potem mora biti tudi rezultat enak temu. Tudi jaz držim pesti zate in Pikapololonico. Obe se lahko javita tudi na privat.
Obema :angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel:

LP

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.10.2004 11:16:44   
pika74
Punce, ve ste res:angel::angel::angel::angel:.

Hvala vam še enkrat:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

Drugač pa še dobr, da mam dons fuuuuuuuuuul dela tle v službi in nimam cajta razmišljat, kaj mi bo G ob 6h reku. Drgač bi se mi še zrolal:zmeden:.

Vam javim prec, ko bom zvedla. andrejki76, Pii73 in manji11 bom kar sms poslala. Škoda, da se sms ne da kar na RR poslat8).

papa

Pika74

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.10.2004 19:09:24   
GoYa
No Pika, upam, da nas razveseliš z :bravo: novičko.

lp

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.10.2004 21:12:09   
pika74
Ojla :rozica:punce:rozica:!

Sem že doma. Me je blo ful strah tam v čakalnici, kaj bo... in potem je rekel, da je vse OK. In v meni je kar zažarelo :love::love::love::love:. Še več, G je rekel, da je nenavadno, da je tako dobro. Običajno ni take razlike med enim in drugim izvidom. Imela sem samo en polip - mislim, da je rekel cervikalni polip:zmeden:. In potem sem ga takoj vprašala: Kaj pa je to:ups:? In je odgovoril, da je običajno to zunanje, zelo nenavadno pa je, da je tako dobro sedaj. No, jaz sem vedela, da je to zaradi vseh vaših :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel: - najraje bi mu kar rekla, da je to zato, ker imam na RR tako dobre prijateljice -pa bi me najbrž samo debelo pogledal 8), pa sem raje zadržala skrivnost zase ;).

No, zaradi te nenavadnosti, se je odločil, da vzame še en bris - in hopla:sloncek: - sm morala takoj še enkrat na tist fajn stol (bljak) pa noge narazen :sloncek:.. In... ko je dal not tisto reč, pa poskušal vzet bris, je rekel, da je čudno, ker takoj, ko se dotakne sluznice, le-ta zakrvavi. Potem sem mu pa še povedala, da me ob hopacupanju:sloncek::sloncek::sloncek: tudi boli in da je še malo občutljivo. No, to je pa bilo spet čudno in je rekel, da ni ravno običajno, da krvavi. OK pa smo spet tam:zmeden:. 18.10. pridem spet po izvide in če bo OK, gremo naprej na HSG.

Na konc sem ga še vprašala, kako dolgo bo krvavelo in kdaj lahko spet :sloncek::sloncek::sloncek: (mater sm zgledala čist desperate:love: ). Pa je reku, da bo krvavelo kakšen dan-dva. Dokler ne neha krvavet pa tud :sloncek::sloncek::sloncek: ne smeva, ker je nevarnost infekcije.

Tkole punce moje - jest sm vesela, da ni kakšnga škampa (rakca) in da se premika naprej, tud če krvavi. Bojo že poštimal - ni :hudicek:. Ampak punce, če ne bi mela vas, bi blo zihr precej slabš. Že tko sm bla čist presrana (pardon:ups: ). Ampak že sama misel, da vas tolk misli name in da vas tolk še ponoč stiska pesti zame in da so med vami tud tamičkeni :duda::duda::duda:, punce, to človeka tko gane in to se ne da opisat.

Še enkrat hvala za vse:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Zdej pa držimo pesti še za PikaPolonico in Donjo, da bo vse OK.

Lp,
Pika74

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.10.2004 21:22:47   
Janeja
:bravo: Smo že slišale za dobro novico :bravo:

Pridruži se nam na novi debati malo višje:)-

Pa čestitke še enkrat za dober izvid:bravo:

Janeja :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.10.2004 8:08:15   
Donja
Pozdravljena!

Sem ful vesela, da je vse ok. :bravo::rozica::rozica::rozica: Zdaj pa veselo in brez skrbi naprej.

LP

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.10.2004 11:55:06   
pika74
:rozica::rozica::rozica:hvala:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?