|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bela tehnika Matrix in Perfect
16.3.2007 18:22:01   
Seven*
Danes sva z mojim gledala za pomivalni stroj in je pomivalni stroj z identicnimi funkcijami kot Gorenjev stal 60 tisoc tolarjev manj. To se mi zdi VELIKO. A je Matrix res tako zanic? Pa hladilnik Perfect tudi ful cenejsi. Oba imata identicne funkcije.

Ne vem no.. Kaj menite?

Izkusnje?

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bela tehnika Matrix in Perfect
16.3.2007 18:26:02   
Anonimen
Mam Matrix hladilnik-fenomenalenuser posted image , Matrix steklokeramično ploščo s plinom in Matrix napo. Z vsem sem res super zadovoljna.

Perfect mam pa sam palični mešalnik kej večjega pa ne, pa je tud super.user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2007 18:32:35   
soncece24
Seven, po mojem ni neke ful razlike med temi zadevami. Ni dvakrat za rečt, da jih ne delajo vseh v isti tovarni nekje v bangladešu user posted image user posted image pri pomivalnem rajši pazi na to, da bo imel fajne košarice, eni imajo take smotane, da na koncu skoraj nič noter ne spraviš, kot pa na to kaj na vratih piše. Itak pa danes kvalitete, ki bi 30 let držala tako kot včasih ne delajo več. V bistvu zdaj prišparaš en cel stroj, jaz bi ga sigurno vzela.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2007 18:41:31   
Anonimen
Matriks je ista fora kot EVELUX - ELEKTRO VELENJEuser posted image .
Matrix je slovenska znamka. Pol si pa misli kar hočeš user posted image

http://www.preprosto-tvoj.si/blagovnaznamka.php

CITIRANO IZ KATALOGA:

Matrix je evropska blagovna znamka. Razvijamo jo v Sloveniji. Stremimo k izboljšanju kakovosti vašega življenja.
Sledimo sodobnim oblikovnim trendom in imamo posluh za želje in potrebe uporabnikov. Izdelki so estetski in zelo preprosti za uporabo.
Zagotavljamo izjemno ugodno razmerje med kakovostjo in ceno. Za kakovost jamčimo tudi z zelo ugodnimi
garancijskimi pogoji. Pri beli tehniki in klimatskih napravah smo zato garancijski rok podaljšali na 3 leta.
Imamo dobro zgrajeno prodajno in servisno mrežo.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2007 9:25:32   
Saša27
Mi smo imeli Matrixovo mikrovalovno - totalna štala, sem jo imela dvakrat na popravilu, tretjič sem pa zahtevala vračilo denarja, oz. dobropis, pol pa sem vzela gorenjsko, pa sem zelo zadovolna. Prisegam pa tudi na Boschove izdelke.
Drgač pa imamo Matrixauser posted image (avto), z njim pa smo zelo zadovolni.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 17:42:33   
iva01
Jst mam mikrovalovno Perfect, pa sem znjo zelom zadovoljna, že kakšni dve leti dela brez problema, uporabljam jo pa kr velik.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2007 12:04:46   
dorina
Mi imamo Matrixov pralni stroj, hladilnik, steklokeramično ploščo, pečico in pomivalni stroj. Pralni stroj je star 2 leti in je super, ostalo malo več kot leto- nobenih problemov, zelo zadovoljni. Za to znamko sva se z user posted image odločila na hitro, ko nama je mizar delal kuhinjo in je bila dilema, ali si naj privoščiva še vgradni pomivalni stroj, ali ne. Bila sva bolj na kratkem z denarjem, ker sva ravno kupila stanovanje, potem pa sva videla, da poleg ostalih gospodinjskih aparatov pri Matrixu dobiva za isto ceno še pomivalca (toliko nižje so bile cene v primerjavi z Gorenjem). In ni nama žal.

Drugače je pa tako, da tudi firme več niso, kar so bile. Svakinja je kupila pred kratkim Gorenjski pralni stroj, btw zelo drag, ki je imel slučajno serijsko napako in ji je boben ven metalo. Je mela res probleme, dokler ji niso zrihtali.

Tako da...

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2007 14:47:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Mi smo imeli Matrixovo mikrovalovno - totalna štala, sem jo imela dvakrat na popravilu, tretjič sem pa zahtevala vračilo denarja, oz. dobropis, pol pa sem vzela gorenjsko, pa sem zelo zadovolna. Prisegam pa tudi na Boschove izdelke.
Drgač pa imamo Matrixauser posted image (avto), z njim pa smo zelo zadovolni.

no jaz pa lahkonapišem isto zgodbo z elektroluxovo pečico! v soboto je crknila že v 4.! in sem šla sam v štacuno in kupila novo! tokrat candy! bomo videli je rekel taslep

drgač pa je meni rekel serviser za matrix, da sploh če kupiš kje k dajejo 5 let garancije da sam vzem! 5 let maš, pol pa če res neki ful crkne sam opreč vrž pa novo kupi. ker so rezervni deli tako dragi da se sploh ne splača več popravlat

midva sva spet drugače kupil abeko s katerim sem ful zadovoljna

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2007 12:24:05   
tinkatonka
Tudi jaz bom v roku enega meseca morala kupit vso belo tehniko za novo kuhinjo. Kupila sva že MATRIX hladilnik in napo. Zelo ugodno za kvaliteto, ki jo ponujajo.

Steklokeramično ploščo in pečico bom pa najbrž nabavila kar od gorenja, kako " vročo kombinacijo". Mikrovalovne od Matrixa so mi čisto "mimo". Že ko jo vidiš, potipaš, odpreš, vidiš da je daleč od kvalitete malo dražjih mikrvalovk od kakega drugega proizvajalca.  Pri pomivalnem stroju pa jaz ne bi šparala. Ker če že pomiva stroj, je fajn da fino pomije, da ima senzor proti izvlivu vode, pa predvsem da je tih - prisegam na BOSCH.

Pralni in sušilni stroj - Bo od Matrixa, ker ima kar veliko poznanih ljudi od njih in so zelo zadovoljni.

LP TIna

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 0:50:43   
sneška_
Imam pečico pa kuhalno ploščo pa napo od Matixa in sem res zadovoljna

Najdojenček

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2007 0:51:37   
sneška_
Pa je skoraj svak rekel da je tudi Sidex dobar ker ga delajo v  Gorenju samo za francosko tržišče

Najdojenček

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?