Strawberrie Cherrie
|
Jaz večinoma stvari vidim na internetu, tko tam pa tam prečekiram strani od Diorja, Chanel, Manolov blog. Tut Versace - revij ne kupujem, ker se mi zdi to potrata denarja Vzamem pa ponavadi tudi kataloge - Labod, Mura, H&M, tut c&A, Orsay, tom Tailor .. kar pač dobim -> potem pa izločiš ven, kaj ti je všeč, in v tistem letnem obdobju kupujem stvari na ''temo'' -> recimo letos imam 2 kombinacijo: mornarsko modra, bela in rdeča ; ter zelena in zlata -> vsekakor pa vedno pazim pri nakupovanju, da mi nove stvari pašejo k že obstoječim. Recimo kupim majico, ki mi paše vsaj k 1hlačam, ki jih imam doma. Je pa res, da če boš kupovala samo firme, boš slej kot prej bankrotirala -> osnova so ti vsaj ene dobre kavbojke, ene elegantne hlače (meni so recimo zelo všeč hlače low cut in potem polikaš črto) in pa letos moderno krilo v obliki črke A; zraven si kupiš 1 športno majico, 2 elegantni majici, kakšno bluzo, mogoče kak fin top -> potem pa menjavaš. Veliko piko na i pa naredi tudi nakit, tega pa lahko dan danes v veliki večini sama izdelaš. Moj osebni slog je bolj minimalističen, ki ga rada poudarim z vpadljivim nakitom. Nikjer ne piše, da če hočeš slediti modnim trendom, moraš sedaj bankrotirati -> nikakor ne. Samo kupovati moraš z glavo.
< Sporočilo je popravil london_paris -- 16.3.2007 17:02:46 >
|