|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za roke
16.3.2007 13:36:35   
muška
Ful imam suhe roke in koža ob nohtih se mi tako grdi lušči, trga,...

Mi zna katera priporočat kakšno dobro kremo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za roke
16.3.2007 13:44:02   
popi
No tukaj mam pa kar nekaj izkušenj oz.iste probleme.Krema za roke mi je najbolj kar Vitaskin.Za obnohtno kožico pa uporabljam svinčnik in olje.
lp

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2007 13:45:19   
Anonimen
Neutrogenauser posted image

Najboljš krema na svetu za suhe roke. Za obnohtno kožico pa svinčnik z oljem. V mullerju jih majo ful pocen. Jaz ga nosim kar v torbici.

(odgovor članu popi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2007 13:48:08   
popi
Vsake toliko časa pa še kremo na debelo in bombažne rokavice za čez noč gor.
lp

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2007 13:55:06   
Magi*
L'occitane krema za roke s karitejevim maslom. meni je svetovna.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2007 13:58:58   
Strawberrie Cherrie
Justova krema za roke s kamilico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 15:03:06   
BLAŽIKA
Nočna krema za roke od dm.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 16:39:23   
Miška76
ognjičeva krema od Scheller-ja user posted image user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2007 20:33:07   
freyakali
Neutrogena je za suhe roke super, tudi eucerin krema za roke, najboljša pa je psoren (italijanski proizvajalec), a je draga ko žafran. user posted image

Čas bo zacelil svet. Čas bo pomlajšal ta planet. In ko naju ne bo, ostala bo duša, ne telo.

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2007 21:33:17   
polona2
Dobrih krem je kar veliko na tržišču, je pa čisto odvisno od tvoje kože, kako jo bo prenašala. Meni odgovarja Seba med krema za roke, sedaj pa imam Neutrogeno in je tudi o.k. Schellerjeva krema za roke z ognjičem pa meni sploh ni odgovarjala.

(odgovor članu freyakali)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2007 21:46:04   
anckabancka
Jaz si pa roke kar na debelo namažem z bepanthenom, ki ga imam za ritke mazat in res pomaga pri suhi koži. Imam prav lepo gladke roke. Slaba stran te kreme pa je, da se ne vpije v kožo in roke ostanejo mastne. Zato si jih ponavadi namažem pred spanjem.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2007 22:16:36   
facka
Se podpišem, pa še piše na njej, da je namenjena prav suhi in razpokani koži

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2007 17:30:45   
Anonimen
Jaz imam ful probleme s suho kožo na rokah, ki mi poka do krvi. In zdaj sem odkrila tri kreme, ki so mi zakon in jih ne menjam več, jih bom pa naštela po vrstnem redu od najboljše do najslabše (od teh treh), kako pomagajo moji koži. Justova Lamelloderm, od L'Occitane s karitejevim maslom in od L'Occitane sivkina. So mi pa vse zakon, pa po sivkini tako božansko in celo večnost roke dišijo, da bi se skoz po nosu šlatal, samo da bi jih vohal.user posted image
Aja, pa meni je ta s karitejevim maslom samo za zvečer, ker se ne vpije tako zelo kot drugi dve, jaz pa ne prenesem mastnega občutka.

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2007 17:32:49   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Justova krema za roke s kamilico user posted image user posted image user posted image

ta krema je zakon.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.3.2007 10:05:41   
asso
Jaz imam tudi probleme s suho kožo, ki mi tudi razpoka in krvavi. Poskusila sem že miljon krem in ugotovila, da je najboljša Gerlan krema, hitro vpije in ni tako mastna pa tudi dosti časa pusti "filter" na rokah. Takoj zanjo je krema za roke Welleda, ker sploh ne pusti mastnih rok. Obe sta dokaj dragi.
Poskusila sem tudi od Justa kremo za roke s kamilico. Ni slaba ampak za to ceno ni glih za razpokane roke - ne pomaga glih dosti.
Neutrogena mi je preveč mastna, L`Occitane poleg tega, da je ful draga je preveč mastna - pusti preveč mastne roke (morda za čez noč, ampak so cenejše kreme tudi boljše). Eucerin mi ne odgovarja oz. mi ne reši problema suhih rok.
Bepanten ni slab za roke, tudi pomaga.
Lahko se bi še naštevalo. Najboljše, da greš v kakšen Sanolabor - trgovino z zdravili... in povprašaš po vzorcu kreme, da ugotoviš katera ti res odgovarja. Ker če ne lahko porabiš celo premoženje za kreme, ki jih nato lahko tudi vržeš v smeti.
Vem, da od Gerlana in Wellede imajo vzorec. Pa tudi od L`occitane ti ga dajo (jaz sem pri tej glih po vzorcu ugotovila, da za to ceno ni najboljša tako, da mi ni bilo treba zapravljati za kremo).

Srečno pri izbiri kreme. Sama vem, da to ni tako enostavna zadeva. Ponavadi pa ko glih najdeš eno, ki je res super jo nehajo proizvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.3.2007 10:29:46   
spacey
Uf, koliko različnih dobrih krem priporočate. Jaz imam tudi grozno suhe roke. Moram it malo pofirbcat po trgovinah in v lov za res dobro kremo.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?