|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   starost
15.3.2007 20:29:16   
lunca69
Hello!!!
Mene pa zanima, če starost vpliva kaj na zanositev, ker sem nekje prebrala, da večina žensk zanosi nekje med 23-25 leta, pa me zanima, če ve kaj vete o tem???!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: starost
15.3.2007 20:49:27   
stunfek
Ja, starost ima veze s plodnostjo in sicer naj bi plodnost ženske s starostjo upadala. Za ženske z normalno zdravimi reproduktvinimi organi nan bi možnost zanostve po starostnih skupinah izgledala takole:
20 - 24 let, možnost zanositve  86%
25 - 29 let, možnost zanositve  78%
30 - 34 let, možnost zanositve  63%
35 - 39 let, možnost zanositve  52%
40 - 44 let, možnost zanositve  36%

S starostjo se povečuje tudi možnost genetske okvare ploda in pa tudi verjetnost spontanega splava se s starostjo povečuje. To je pač statistika.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: starost
16.3.2007 9:45:45   
sneška_
 Z prvemu otroku sem zanosila na 27 let  zadaj pa z drugemu na 31 let.

Mož me ne sme pogledat,že sem noseča ko me pogleda.user posted image user posted image user posted image  

Najdojenček

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

termometer
Lelly28 RR

zanima me kateri termometer uporabljate za merjenje vročine?

digitalni za pod pazduho (15%)

z živim srebrom (31%)

ušesni (23%)

za merjenje preko čela (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!