|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posoda, pribor... bla bla bla
15.3.2007 14:11:40   
študentka Mici
Zanima me, kje ste kupovale kej vašo posodo. PRosim POCENI. Ne mi naštevat take piskre, ki stanejo po 50€. Sem študentka in iščem čim ceneje stvari. Rabila bi en majhen (res majhen) pekač, pa valjar za testo, pa žlice ( ne tiste, ki 3 kom stanejo 5€, ampak cenejše variante)... Hvala za pomoč Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posoda, pribor... bla bla bla
15.3.2007 14:19:52   
Erdbeere
Mercator ali pa Baumaxx samo vedi, da kvaliteta je pa user posted image

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 14:21:24   
Anonimen
Posodo v Šparu ali Tušu,bla,bla,bla pa ne vem kje imajo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2007 14:21:28   
Anonimen
Jaz sem dosti kupila v interšparu, pa merkurju(lonci so tam dragi). Mislim da je bil interšpar še najcenej.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2007 19:25:55   
Valentina
Če imaš možnost se odpelji do  Ikee  -lahko blablaba zapraviš za blablabla reči user posted image user posted image .

Maš pa vse od pribora, krožnikov, kozarcev... Za posodo ti ravno ne znam svetovati (uporabljam večinoma Tefalove piskre), imam pa raznih drobnarij Ikejinih in sem zadovoljna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2007 22:51:42   
BLAŽIKA
Če imaš možnost se res odpelji do Ikee v Graz. Drugače pa ima tuš te zadeve kar poceni, mislim da najceneje.

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 21:43:21   
eya
Midva sva enkrat gledala žlice v Sparu, so bile po robu tako ostre, da bi se lahko urezal na njih. Mogoče pa so dvonamenske-uporabne še kot nožuser posted image

No, jih pa imajo v Sparu več različnih, nekatere so čisto ok, samo malo preveri robove, preden kupiš.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 22:04:58   
frutka_
IKEA, ugodno, lepo in kvalitetno.

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2007 22:11:57   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IKEA, ugodno, lepo in kvalitetno.

Ikea Startbox

user posted image

user posted image

To stane 79 € in vsebuje 41 kosov

Pa še drugi, ki vsebuje 60 kosov, za 79,90

user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2007 21:55:14   
Anonimen
Sem ti hotla napisat, da Spar, ker sem jaz tam večinoma še kupovala pred leti, ko sem šla na svoje, ampak sem zdajle proti temu iz Ikee brez besed.user posted image Škoda, ker nisem pred leti vedela za to.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2007 7:14:12   
G in T
Lonce se ne splača kupovat slabše kvalitete, ker jih moraš kmalu zamenjati. Sama prisegam na "rosfraj" (Massimo), in Tefal posode so super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.