|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tricikel - kdaj znajo?
15.3.2007 13:27:35   
skuštrana
Kdaj so se vaši malčki naučili poganjat tricikel? Naša je že dosti velika, nikako pa ne pokapira, da mora obračat noge, pa me zanima pri kateri starosti cca to obvladajo?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tricikel - kdaj znajo?
15.3.2007 14:03:55   
*goldfish*
Naš je zdaj bil star 2 leti in mu tudi ni nič jasno. Če ga jaz nočem porivati, on kar noge dol s pedalov in se sam poganja user posted image
Ravno danes sva imela inštrukcije in sem mu kazala kako mora z nogico potiskati pedal in mi je rekel da ne gre. Mogoče res in je res še pretežko zanj. Mogoče pa se dela samo lenuha.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 14:19:00   
kamane
Imam štiri otroke in vsi štirje so se naučili voziti tricikel potem, ko so že znali voziti kolo.
Predvidevam, da jim je teže poganjati pedala, ki so spredaj, kot pa pedala, ki so ravno pod nogami (na kolesu).

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2007 14:29:39   
lojzika
NAš 22 mesečnik da nogice gor potem pa ga jaz tiščim, noge ima skoz na pedalih pa noge suče skupaj s pedali ampak sam nima moči da bi poganjal. Mi je pa tudi ena rekla da z navadnim kolesom je veliko lažje in da prej skapirajo

(odgovor članu kamane)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2007 14:35:56   
planika
Očitno so otroci zelo različni. Moj malček že kakšen mesec sam vozi tricikel, star pa je  2 leti in 4 mesece. Gre naprej, nazaj, kroži po dvorišču brez problema. Sploh ne vem, kdaj se je naučil user posted image . Edino, če gre malce navzgor in nima zaleta, ga moram porinti.

(odgovor članu kamane)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2007 14:44:56   
sayuri
NAš je star 2,5 leti in se v vrtcu že nekaj časa vozi z njim (doma ga nima). Sem pa vidla, da tud mlajši otročki v njegovi skupini vrtijo pedala. seveda ne vsi user posted image

(odgovor članu planika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 14:47:10   
Blink1
Naša je 2,5 leti in še ne obvlada...se pa uči. Sosedova je 5 mesecev starejša in se že nekaj časa vozi. Ampak ona ima starejšo sestrico in od nje vse pobere...naša pa nima od koga. Verjetno se tudi v vrtcu hitreje naučijo.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 14:48:04   
Anonimen
Moj ni nikoli znal vozit 3-cikla, pa je pri dobrih treh letih potem vozil normalno 12-colsko kolo že brez zadnjih koleščkov.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 14:57:12   
cuma
Naša user posted image  ima 15m pa je zdaj šele dobro skapirala kaj pomeni dat nogice na pedale. Tati ji je zadnjč kazal, kako se to poganja ampak....user posted image Konec koncev: zakaj bi se trudila, če pa ima mama ročaj, da jo lahko potiska. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 15:52:56   
ana b
Naš pri 2letih in 9 mesecih še ne zana goniti tricikla, ga pa obvlada v vse smeri kot poganjalček in gre z njim tudi do več 100m, okol hiše pa itak ni problema. Če pa da noge na pedala, pa se mi zdi, da ima še vedno malo prekratke, da bi lahko konkretno poganjal.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2007 16:38:47   
Mikica
Naš ga je znal voziti pri dveh letih.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2007 19:29:11   
viv_
Naša ga je znala vozit pri 2 letih in 3 mesecih. Potem je pa dobila bicikl s pomožnimi koleščki.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2007 20:00:24   
Anonimen
Naš ga zna poganjati, sam mu je motor na akumulator nekam bolj všeč - ni fizičnega naporauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2007 20:08:52   
CAPA
Nš je tud ful hit pokapiral... star je bil okoli 18 mesecev. Je pa res, da je nš čist mahnjen na avtomobile, motorje, traktorje,... vse kar dela brrrr.... user posted image

Tko, da sva mu prvi štirikolesnik na akumulatorski pogon (6 V) kupla že pri 10ih mesecih... in prej kot v dveh tednih je že znal tok dobr ovijat... da se je komot vozil po dnevni pa okol dimnika (okol dimnika je res malo prostora)user posted image user posted image
RES... JE PREJ ŠTIRIKOLESNIK V NULO OBVLADAL... KOKR JE SHODU!!! Shodu je pri 13m.

svaštauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2007 20:15:10   
eva1
Luka je star 2 leti pa že kar nekaj časa zna voziti! Začel je pomoje tam okoli 18 meseca,sedaj pa že lepo goni!

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2007 20:27:58   
nejcko
Sin je tricikel sam vozil pri letu in pol, pri treh letih pa kolo brez koleščkov. Hči pa je stara že več kot  2 leti in pol, pa tricikla nikakor ne pokapira. Zdaj jo bomo dali kar na kolo s pomožnimi koleščki - če ji še to ne bo potegnilo, se bom pa začela resno sekiratiuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.3.2007 22:48:19   
BLAŽIKA
je teže poganjati pedala, ki so spredaj, kot pa pedala, ki so ravno pod nogami (na kolesu).

Tudi mi ne znamo voziti tricikla pa smo stari dve leti in mesec. Smo ji sedaj kupili pravo kolo z pomožnimi koleščki pa se še vedno učimo in UPAM da nam bo uspelo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.3.2007 8:21:00   
Pajaca
Pri nas je dobila Pajacka kolo preden je znala vozit tricikel. Ne vem pa če bi ga zdaj znala voziti, nikoli ne proba. Pajacek da noge gor, sam jih raje vleče za sabo da uničuje čevlje.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.3.2007 8:30:23   
romy
Ko je bil star 1 leto in pol je tako dirkal da ga noben user posted image  več ni mogu ustavit. Naprej, nazaj, levo, desno....pa kriči zraven: bmmmmm, bm,bm, bmmmm.......
Je pa res da je tricikel majhen in zdaj ko je star 2,4 let mu je že kar mal majhen. Ko je bil star leto in pol ga je osvojil, ko je pa bil star eno leto se je pa z nogicam porival, pa je tut šlo zelo hitro...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?