|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elnapress
15.3.2007 9:38:53   
ksenija.
Pozna mogoče katera? Ali pa ga katera celo ima? Mi se odločujemo za nakup. Pa me zanima, če ste zadovljni z njo.

Tukaj lahko pogledate kako zgleda:
http://www.elnapress.com/

Lahko pa se tudi srajce peglajo.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elnapress
15.3.2007 11:08:59   
Valentina
Moja mama ga ima. Je navdušena, sploh za posteljnino user posted image . Lika pa tudi srajce.
Ji je fajn, ker lahko sedi zraven user posted image .

Bi rada še moje mnenje? user posted image  men je to stran vržen denar, sorry. Tistih 200 bivših jurčkov, porabim raje za kaj bolj koristnega. Sama imam likalnik s katerim sem zelo zadovoljna in je stal cca 10x manj, pa stol si prinesem k likalni deski pa lahk tudi sedim. Mami ima pa na eni extra mizi in klopco zraven. Zlikano pa ni nč kej bolj kot z mojim user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 11:23:26   
solatja
ga mam, ampak ga ne uporabljam (dota mojga user posted image ), ker ga nisem navajena. je pa to edini način, da si on spegla. predvsem za srajce je zelo navdušen. cene pa res ne poznam, me je kr presenetlo, da tok stane. user posted image

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2007 12:21:14   
BLAŽIKA
Za takšno likanje gre preveč časa in posebaj el. energije. Ko sem delala v kemični čist. smo tam tudi likali in sem imela stvari na roko z navadnim likalnikom veliko prej zlikane kot pa z tem strojem. Jaz osebno ga  nebi uporabljala za domačo uporabo.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2007 12:22:11   
BLAŽIKA
Tudi k navadni likalni deski se da kupiti posebni stolček za likanje, če ti je do tega da bi zraven sedela. Jaz ne morem sedeti, ker se počutim kot v oklepu.user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2007 22:33:22   
ksenija.
Saj se mi ne gre toliko za sedenje, ampak za to, da bi mogoče bila kaj prej fertik. Ker se nabere toliko teh majhnih cunjic, pa skoraj bomo imeli spet plenice. Pa sem mislila, da bi si mogoče s tem lahko kaj delo olajšala.

Mislim, da bi te majhne cotke lahko kar likal s tem.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 22:36:43   
Anonimen
Jaz osebno bi za ta dnar raj enmu plačala da lika namest meneuser posted image

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 12:19:22   
BLAŽIKA
Ta stvarca je bolj za kakšne ravne zadevice. Pleničke bi res lepo šle drugače pa te majhne cunjice boš kar vse zapeglala, ker ko jih stisneš skupaj jih ne moreš več poravnat, razen če jih potem na roko razlikaš in seveda če te to nebo motilo.
Še zmeraj sem mnenja da se ne izplača.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero etrično olje najraje uporabljaste?
tropical

YLANG YLANG (18%)

SIVKA (42%)

MELISA (13%)

BERGAMOTKA (2%)

EVKALIPTUS (21%)

BAZILIKA (4%)

Število vseh glasov: 530

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!