Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Labod - nova kolekcija... 14.3.2007 21:44:40
|
|
|
|
facka
|
Jst se pa vsak dan 2x peljem mimo Laboda, pa še živ dan nisem šla notr kupvat Imaš pa tukaj številko, pa pokliči, samo mislim, da so samo kake stvari iz klase cenejše, reden program pa ne 07/391-75-00 07/391-75-01 industrijska prodajalna
|
|
RE: Labod - nova kolekcija... 14.3.2007 22:06:15
|
|
|
|
Valentina
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Pa še nekaj - koliko so cene v NM v industrijski prodajalni nižje? Jaz bi rekla da se ne splača lezt z bregov , če nimaš ravno postavce po JUS-u. Jaz sem se lansko poletje zapičla v eno srajčko. Če sem probala svojo cifro mi je bla čez prsa pretesna, vzamem večjo še nič boljše... Potem, pa pride prijazna prodajalka in mi pravi, da bi mi pa 48 bla zihr prav čez j . Ja, to bi pa rekla, da ja! Sem se brzinsko spravla iz štacune . Drugače pa imajo 2 trgovini . Spodaj je fensišmensi trgovina in so cene mogoče malo nižje, potem je pa zraven še trgovina "v klasi" tam pa se najdejo tist krpe tud zelo poceni. Sama imam kar nekaj Labodovih oblekc in sem zelo zadovoljna z njimi.
|
|
|
|
RE: Labod - nova kolekcija... 15.3.2007 8:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
V industrijski prodajalni so večinoma artikli prejšnjih sezon, tista peščica bolj "in" pa so navadno vzorčni oz. so jih že nosili na raznih revijah... to so številke 36 in največ 38. Skratka bore malo izbire iz kataloga ki ga imaš pred sabo. Dolenjci oz. zaposlene so tej industrijski prodajalni, ki je tik ob njihovi trgovini (tu so cene in izdelki enaki kot v njihovih prodajalnah oz. franšizah po Ljubljani ali drugje po Sloveniji) rekli kar socialna trgovina...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?