|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija
14.3.2007 18:52:46   
Anonimen
En lep pozdrav. Že  nekaj časa prebiram forum in danes sem se tudi jaz odločila da vam pišem. S fantom sva se odločila da bi imela user posted image . Zato sva v januarju začela delati nauser posted image , ampak ne intenzivno. In ker sem se sekirala ali bo ali ne sem dobila user posted image šele 44 dan. Običajno pa jo dobivam od 31 do 38 dne. Po končani user posted image pa sva s fantom začela intenzivno vsak drugi dan delati na user posted image . Danes pa se mi je pojavil rjavi izcedek. Je pa 25 dan ciklusa. Ali mi lahko katera pove kaj je to ali je lahko že pričetek user posted image . Hvala za odgovor že vnaprej. In želim vam da čimprej zagledate magični user posted image user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija
14.3.2007 18:57:14   
Anonimen
Lahko je vgnezditvena krvavitev.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 18:57:30   
stunfek
Samo dve možnosti sta, po mojem. Ali se ti napoveduje M, ali pa gre za vgnezditveno krvavitev. Če verjamemo statistiki, potem je za slednje zelo malo možosti, saj naj bi to krvavitev imelo le 3% žensk, ki so zanosile.
Meni se je predprejšen cikel tako zgodilo, da sem imela ful hitro M, 24 dni, čeprav so moji ciklusi dolgi po navadi 30 dni. Upala sem, da bi to lahko bilo kaj drugega ampak se je kar hitro spremenilo v pravo M in ni bilo dvomov.
Upam, da se čimprej izjasni, kaj to je in držim pesti za user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 19:58:32   
pikica13
Jaz sem imela nekajkrat take vmesne krvavitve, in je moj  G rekel da je to krvavitev v času ovulacije. Sedaj sem v 9. tednu, in ob vgnezditvi nisem imela take vmesne krvavitve.

Pa dosti sreče.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2007 13:14:17   
mala zirafa
Pri meni rjav izcedek naznanjauser posted image .Testiraj.

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?