|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kontracepcijske tabletke
14.3.2007 17:48:59   
tago
Dan, vsem skupaj.Mene pa zanima zakaj mi je G. predpisala KT, ko je na UZ videla majhno cistico. Seveda začnem jih jemati ko dobimuser posted image prvi dan no to je vsem že poznano.In to dva meseca ( midva seveda delava nauser posted image zame jo to skoraj šok. Dva meseca ni upanja. A je možno po končani terapiji z KT res lažje zanositi.? Ajaz upam da jo 22.3. ne dobim.

Prosim a ima katera podobne izkušnje, naj mi kaj svetuje. HVALA, HVALA IN ŠE ENKRAT HVALA....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kontracepcijske tabletke
14.3.2007 18:31:33   
jooly
A je možno po končani terapiji z KT res lažje zanositi.?

user posted image  po mojih izkušnjah je kvečjemu težje zanosit...

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 19:26:12   
Lunc_a
Ni niti težje zanositi niti lažje.Napačna razmišljanja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 19:31:58   
pravljica
po moje - tudi po mojih izkušnjah, boš čisto normalno zanosila user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 21:16:49   
lukec
Jaz sem po 8 letih rednega jemanja zanosila normalnouser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2007 10:23:59   
tago
Ja ampak meni jih je G predpisala ker je na UZ videla cisto ni pa povedala katero sta dve. In to samo za dva meseca. Ptem pa FOLACIM - folno.Mene zanima zakaj? user posted image user posted image user posted image
Ker midva delava nauser posted image ne pa preprečevanje zanositve.

HVALA

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 11:11:00   
Anonimen
Jaz imam tudi ciste na jajčnikih (PCO), pa mi ni predpisala nobenih KT. Rekla je le to, da mogoče bo malo dlje trajalo, da zanosim. No, potem sem zanosila že naslednji mesec (sicer pa sva se vse skupaj trudila pol leta).

Lp, pa čimprej uglej user posted image user posted image

(odgovor članu tago)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 11:36:30   
t*e*j*k*a
Zdravo!

G ti je predpisala kontracepcijske tablete, ker je opazila da imaš cisto.
Ob kontracepcijskih tabletah jajčniki ne delajo in tako se cista zmanjš ali izgine.

S tem ko imaš cisto imaš itak manjše možnosti zanositve, čez dva meseca ko boš prenehala jemati KT pa bo verjetno cista izginila in bodo možnosti zanositve toliko večje.

Upam, da vama čimprej uspe!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 11:37:42   
tago
Ja a potem mosliš da jih raje ne začnem jemati KT, in naj še malo počakam, vsaj še ta mesec. Katerera G po imaš ker vidim da si iz Lj.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 11:41:01   
tago
Tejka, hvlala za vzpodbudne besede, ker sedaj preživljam zaradi tega travme, nič se mi ne da ko na to pomislim kaj da bi imela voljo.
A po dveh mesecih misliš da je res lažje zanositi, to so mi tudi že govorili, pa jim nisem verjela.

HVALA, HVALA, IN ŠE ENKRAT HVALA.... za lepe želje.

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2007 13:31:09   
t*e*j*k*a
Tago!!

Jaz bi na tvojem mestu sigurno upoštevala nasvet G, ker ona najbolje ve in se spozna na to.
Ti lepo papcaj KT, čez dva meseca na delo in bota vidla da bo ratalo!!!

Čao!!!

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.