Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 14.3.2007 18:31:33
|
|
|
|
jooly
|
A je možno po končani terapiji z KT res lažje zanositi.? po mojih izkušnjah je kvečjemu težje zanosit...
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 14.3.2007 19:26:12
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ni niti težje zanositi niti lažje.Napačna razmišljanja
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 14.3.2007 19:31:58
|
|
|
|
pravljica
|
po moje - tudi po mojih izkušnjah, boš čisto normalno zanosila
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 14.3.2007 21:16:49
|
|
|
|
lukec
|
Jaz sem po 8 letih rednega jemanja zanosila normalno .
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 15.3.2007 10:23:59
|
|
|
|
tago
|
Ja ampak meni jih je G predpisala ker je na UZ videla cisto ni pa povedala katero sta dve. In to samo za dva meseca. Ptem pa FOLACIM - folno.Mene zanima zakaj? Ker midva delava na ne pa preprečevanje zanositve. HVALA
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 15.3.2007 11:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi ciste na jajčnikih (PCO), pa mi ni predpisala nobenih KT. Rekla je le to, da mogoče bo malo dlje trajalo, da zanosim. No, potem sem zanosila že naslednji mesec (sicer pa sva se vse skupaj trudila pol leta). Lp, pa čimprej uglej
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 15.3.2007 11:36:30
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Zdravo! G ti je predpisala kontracepcijske tablete, ker je opazila da imaš cisto. Ob kontracepcijskih tabletah jajčniki ne delajo in tako se cista zmanjš ali izgine. S tem ko imaš cisto imaš itak manjše možnosti zanositve, čez dva meseca ko boš prenehala jemati KT pa bo verjetno cista izginila in bodo možnosti zanositve toliko večje. Upam, da vama čimprej uspe!!
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 15.3.2007 11:37:42
|
|
|
|
tago
|
Ja a potem mosliš da jih raje ne začnem jemati KT, in naj še malo počakam, vsaj še ta mesec. Katerera G po imaš ker vidim da si iz Lj.?
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 15.3.2007 11:41:01
|
|
|
|
tago
|
Tejka, hvlala za vzpodbudne besede, ker sedaj preživljam zaradi tega travme, nič se mi ne da ko na to pomislim kaj da bi imela voljo. A po dveh mesecih misliš da je res lažje zanositi, to so mi tudi že govorili, pa jim nisem verjela. HVALA, HVALA, IN ŠE ENKRAT HVALA.... za lepe želje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.