Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 14.3.2007 17:37:19
|
|
|
|
tulip
|
Na CSD zaprosiš za socialno pomoč, tam dobiš vlogo, upoštevajo pa se vajini skupni dohodki in premoženje.
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 14.3.2007 17:52:23
|
|
|
|
domci
|
Kdaj pa moram zaprositi že zdaj ali počakam, da se porodniška izteče
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 14.3.2007 18:26:13
|
|
|
|
mufek
|
Zaprosiš v tistem mesecu v katerem dobiš zadnje nakazilo porodniške.
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 14.3.2007 20:01:50
|
|
|
|
tamala83
|
meni se je sredi avg potekla porodniška, tak da sem septembra, še dobila za pol meseca. na CSD pa so mi rekli, da morem oz lahko vložim komaj, ko bom en mesec imela čisto nulo prihodkov. tak sem imela oktobra nič, vložla sem lahko novembra in prvo socialno pomoč dobila komaj decembra. pa sem mama samohranilka (prijavljena). Kak smo preživeli dva mesca brez mojih dohodkov me ne vprašaj. to je bilo lani, upam da so do zdaj kaj spremenili. VELIKO SREČE
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 14.3.2007 21:08:29
|
|
|
|
domci
|
Kaj pa ste rabile za ene papirje meni gre najbolj na živce, ko te potem pošiljajo od vrat do vrat jaz pa težko najdem varstvo za malega, da bi ga pa s sabo vlekla je pa tud malo prehuda
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 15.3.2007 8:11:06
|
|
|
|
baja*
|
za vlogo rabiš: izpolnjeno polo (dobiš jo na csd-ju), fotokopijo bančne kartice, potrdilo o brezposelnosti in potrdilo o katastrskem. Za mamico samohranilko pa ne vem, če rabiš še kaj... Aja, pa zadnje čase zahtevajo izpiske iz banke za tri mesece nazaj.
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 15.3.2007 9:50:39
|
|
|
|
domci
|
Nisem samohranilka, čeprav bi lahko igrala nisva prijavljena na istem naslovu pa se mi zdi brezveze. Tistih par jurjev gor ali dol saj mirno živim in se ne bojim, da bi mi kakšen hodil v kontrolo
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 15.3.2007 21:43:02
|
|
|
|
baja*
|
Oprosti domci, sem na hitro prebrala in si nisem prav zapomnila. Sem te zamešala s tamalo83... lp
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 16.3.2007 9:45:56
|
|
|
|
domci
|
Nič hudega se zgodi
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 2.4.2007 23:54:48
|
|
|
|
frka
|
Ja greš na socialno ,ker tri mesece ne smeš nič dobit -če si poročena ne bo nič če imate vredu povpreček , če si samohranilka in tudi če si poročena pa je povpreček slab lahko zaprosiš za izredno socilano pomoč za tri mesece to na CDS nerade delajo ampak ,če je dobre volje je ok. Lahko pa zaprosiš za enkratno socialno pomoč. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 17.4.2007 11:27:26
|
|
|
|
tinci babinci
|
Hojla!Upam,da mi bo kakšna lahko svetovala glede tega.Konec maja mi poteče porodniška in ker sem brezposelna,me zanima ali mi pripada socialna pomoč(moj mož ima zelo nizko plačo in živiva v hiši s starši).upam,da mi bo katera svetoval kaj in kako in se že vnaprej zahvaljujem! Lepo pozdravljeni vsi!
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 17.4.2007 11:34:10
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ti pripada,če ne presegate cenzusa,ki je za 3-člansko družino cca 400 Evrov
|
|
|
|
RE: socialna pomoč po končani porodniški 17.4.2007 18:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 3 člansko družino je cenzus 411,14, če presega ne dobiš nič. Krediti in take zadeve jih ne zanimajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?