|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   socialna pomoč po končani porodniški
14.3.2007 17:10:59   
domci
Sem brezposelna in se mi izteka porodniški dopust, zdaj med porodniško sem prejemala starševsko nadomestilo se pravi tistih ubogih 40 000sit nekdanjih. Na odločbi piše, da se to prejema 12 mesecev kaj pa potem? Porodniška se mi izteka jaz pa še nimam službe za kakšno pomoč lahko zaprosim ??? In kaj potrebujem ???
Na moji socialni so vse malo smotane nič ne svetujejo in nič ne povejo jaz pa tudi pojma nimam kaj in kako hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: socialna pomoč po končani porodniški
14.3.2007 17:37:19   
tulip
Na CSD zaprosiš za socialno pomoč, tam dobiš vlogo, upoštevajo pa se vajini skupni dohodki in premoženje.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 17:52:23   
domci
Kdaj pa moram zaprositi že zdaj ali počakam, da se porodniška izteče

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 18:26:13   
mufek
Zaprosiš v tistem mesecu v katerem dobiš zadnje nakazilo porodniške.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 20:01:50   
tamala83
meni  se je sredi avg potekla porodniška, tak da sem septembra, še dobila za pol meseca. na CSD pa so mi rekli, da morem oz lahko vložim komaj, ko bom en mesec imela čisto nulo prihodkov. tak sem imela oktobra nič, vložla sem lahko novembra in prvo socialno pomoč dobila komaj decembra. pa sem mama samohranilka (prijavljena). Kak smo preživeli dva mesca brez mojih dohodkov me ne vprašaj. to je bilo lani, upam da so do zdaj kaj spremenili. VELIKO SREČE

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu mufek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 21:08:29   
domci
Kaj pa ste rabile za ene papirje meni gre najbolj na živce, ko te potem pošiljajo od vrat do vrat jaz pa težko najdem varstvo za malega, da bi ga pa s sabo vlekla je pa tud malo prehuda

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 8:11:06   
baja*
za vlogo rabiš: izpolnjeno polo (dobiš jo na csd-ju), fotokopijo bančne kartice, potrdilo o brezposelnosti in potrdilo o katastrskem. Za mamico samohranilko pa ne vem, če rabiš še kaj... Aja, pa zadnje čase zahtevajo izpiske iz banke za tri mesece nazaj.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 9:50:39   
domci
Nisem samohranilka, čeprav bi lahko igrala nisva prijavljena na istem naslovu pa se mi zdi brezveze. Tistih par jurjev gor ali dol saj mirno živim in se ne bojim, da bi mi kakšen hodil v kontrolo

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 21:43:02   
baja*
Oprosti domci, sem na hitro prebrala in si nisem prav zapomnila. Sem te zamešala s tamalo83...
lp

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2007 9:45:56   
domci
Nič hudega se zgodi

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2007 23:54:48   
frka
Ja greš na socialno ,ker tri mesece ne smeš nič dobit -če si poročena ne bo nič če imate vredu povpreček , če si samohranilka in tudi če si poročena pa je povpreček slab lahko zaprosiš za izredno socilano pomoč za tri mesece to na CDS nerade delajo ampak ,če je dobre volje je ok. Lahko pa zaprosiš za enkratno socialno pomoč.

Veliko sreče  

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2007 11:27:26   
tinci babinci
Hojla!Upam,da mi bo kakšna lahko svetovala glede tega.Konec maja mi poteče porodniška in ker sem brezposelna,me zanima ali mi pripada socialna pomoč(moj mož ima zelo nizko plačo in živiva v hiši s starši).upam,da mi bo katera svetoval kaj in kako in se že vnaprej zahvaljujem!
Lepo pozdravljeni vsi!

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2007 11:34:10   
Lunc_a
Ti pripada,če ne presegate cenzusa,ki je za 3-člansko družino cca 400 Evrov

(odgovor članu tinci babinci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2007 17:26:14   
tinci babinci
Lunc_a hvala za odgovor,ampak ne razumem glih dobr.Misliš,če ima mož večji dohodek kot 400 EUR mi ne pripada,tudi če imava oba stanovanjski kredit?

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2007 18:01:21   
Anonimen
Za 3 člansko družino je cenzus 411,14, če presega ne dobiš nič.
Krediti in take zadeve jih ne zanimajo.

(odgovor članu tinci babinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?